sizin daha yaşınız da küçük biraz daha rahat olabilirsiniz ben 31 yaşındayım bana sanki zamanım kısıtlı acele etmem gerekiyormuş gibi geliyor
ama yanlı yaptığımı biliyorum
pine nasıl hızlandırıcam kuzum 🙂
doktorun verdiği hesaplama tablosuna bakıp ovulasyon tarihini hesaplıyorum tek yapabildiğim şey bu
huzurum; benim eski işyerinde 34- 35 yaşında bekar arkadaşlarım var veya bebek icin daha erken diyenler ama ben kendim icin tam zamanı diyorum şimdi
sahil, taze fasulyeyi bol soğanla kavuruyorsun, baharatını ekliyorsun (tuz karabiber, pulbiber) kavurduğun fasulyeleri tavanın kenarına alıyorsun biraz tereyağ eritiyorsun eriyen tereyağına istediğin miktarda yumurta kırıp pişirmeye başlıyorsun yumurta hafiften pişmeye başlayınca fasulyelerle karıştırıyorsun
bizim yöre de cok yaparlar
yiyenlerde mutlaka tarifini alır hem hafif hem lezzetli
tavsiye ederim
melodiem benim ablamın ilk evliliğinde sorunlar vardı. ayrıldı. 8 yıl bekar kaldı sonra tekrar evlendi bundan dolayı 37 yaşında anne oldu. tıp şimdi daha da ilerledi. ama dediğin gibi zamanı canım.
senin eski işyerindeki arkadaşlarda hayatımızı yaşayalım çocuk ayakbağı olmasın diye bakıyorlar ama bencilce.
benim annem 36 yaşındayken ben dünyaya gelmişim ve düşününce annem daha genç olsun isterdim.