shuzur Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.001 Melodie' Alıntı: günaydın canım, bilmiyorum ki neden kabarmadı🙁( acaba derecesi mi düşüktü anlamadım bide süt soğuktu ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... ben dolaptan süt kullanıyorum. sıkıntı olmuyor canım hiç. (Maşallah diyim 🙂) nickimi kim yedi' Alıntı: iyyim kuzuu canavar gibiyimmm pc gelgit yapıyorr ona sinirlnedim ya net gitti dün sizlersiz kaldım valla Genişletmek için tıkla ... iyi ol kuzummm. superisi gelmiyomu kaç gündür.
Melodie' Alıntı: günaydın canım, bilmiyorum ki neden kabarmadı🙁( acaba derecesi mi düşüktü anlamadım bide süt soğuktu ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... ben dolaptan süt kullanıyorum. sıkıntı olmuyor canım hiç. (Maşallah diyim 🙂) nickimi kim yedi' Alıntı: iyyim kuzuu canavar gibiyimmm pc gelgit yapıyorr ona sinirlnedim ya net gitti dün sizlersiz kaldım valla Genişletmek için tıkla ... iyi ol kuzummm. superisi gelmiyomu kaç gündür.
Melodie Yeni Üye Üye 15 Mart 2012 #21.002 kızlar ya yanımdaki kadın sürekli şarkı mırıldanıyor😕 sinirlerim bozuluyor gerçekten napsam nasıl söylesem rahatsız oluyorum ciddi anlamda
kızlar ya yanımdaki kadın sürekli şarkı mırıldanıyor😕 sinirlerim bozuluyor gerçekten napsam nasıl söylesem rahatsız oluyorum ciddi anlamda
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.003 Ay bizim burdaki de geldi kafadan 12 saat birlikte çalışıyoruz bir tek kelime etmek istemiyorum yabancı zaten zar zor toparlayıp konuşuyr 🙂)
Ay bizim burdaki de geldi kafadan 12 saat birlikte çalışıyoruz bir tek kelime etmek istemiyorum yabancı zaten zar zor toparlayıp konuşuyr 🙂)
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.004 Menekşede facede ama burfaya gelmiyr küstü galibaaaaaa
pineapples Hamiş Melek 15 Mart 2012 #21.005 selam kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ne yapıyorsunuz
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.006 pineapples' Alıntı: selam kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ne yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... iyilik pine sessizlik o biçim
pineapples' Alıntı: selam kızlar ben geldim nasılsınız ne var ne yok ne yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... iyilik pine sessizlik o biçim
Melodie Yeni Üye Üye 15 Mart 2012 #21.007 hoşgeldin Pineciğim sessiz sedasız oturuyoruz ben oda arkadaşımın mırıldanmasını dinliyorum😕 sende ne var ne yok
hoşgeldin Pineciğim sessiz sedasız oturuyoruz ben oda arkadaşımın mırıldanmasını dinliyorum😕 sende ne var ne yok
pineapples Hamiş Melek 15 Mart 2012 #21.008 sahile uzan' Alıntı: iyilik pine sessizlik o biçim Genişletmek için tıkla ... anammmm canlanın beya ne oldu bize böyle nazaramı geldik ne yaptık Melodie' Alıntı: hoşgeldin Pineciğim sessiz sedasız oturuyoruz ben oda arkadaşımın mırıldanmasını dinliyorum😕 sende ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bitanem aman söylesene bacım rahatsız ediyorsunuz diye beya ne olsun ben aynı çalışıyorum işte yoğun yoğun
sahile uzan' Alıntı: iyilik pine sessizlik o biçim Genişletmek için tıkla ... anammmm canlanın beya ne oldu bize böyle nazaramı geldik ne yaptık Melodie' Alıntı: hoşgeldin Pineciğim sessiz sedasız oturuyoruz ben oda arkadaşımın mırıldanmasını dinliyorum😕 sende ne var ne yok Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk bitanem aman söylesene bacım rahatsız ediyorsunuz diye beya ne olsun ben aynı çalışıyorum işte yoğun yoğun
nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Mart 2012 #21.009 sahilcannnnn nereye kaybıoldunnn kırmızılım sana yandı canımm