pineapples Hamiş Melek 15 Mart 2012 #21.061 cikletimnerde' Alıntı: hele vardırya uyuzluguna şarkı söyleeyen tipler onlara sinir oluyorumm.. kızlar özlem diye bi kız vardı hani borcu vardı düğün tarihi kasıma atılmıstı hatırladınızmı Genişletmek için tıkla ... evet evet hatırladım galiba ailesinin haberi yoktu galiba kredi borcumu ne vardı omu kuzu
cikletimnerde' Alıntı: hele vardırya uyuzluguna şarkı söyleeyen tipler onlara sinir oluyorumm.. kızlar özlem diye bi kız vardı hani borcu vardı düğün tarihi kasıma atılmıstı hatırladınızmı Genişletmek için tıkla ... evet evet hatırladım galiba ailesinin haberi yoktu galiba kredi borcumu ne vardı omu kuzu
pineapples Hamiş Melek 15 Mart 2012 #21.062 kafammmmm naber bebişim nasıl gidiyor ders çalışmaların allah zihin açıklığı nasip eylesin inş.
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.063 eee çiklet ne olmuş hatırladım kızçesi felan söylemişti borcu olduğunu
Melodie Yeni Üye Üye 15 Mart 2012 #21.064 bende hatırladım adaş, kayınvalidesi söylemişti borcunu senindemi aklına o geldi
Kafa Hamiş Melek 15 Mart 2012 #21.066 pineapples' Alıntı: kafammmmm naber bebişim nasıl gidiyor ders çalışmaların allah zihin açıklığı nasip eylesin inş. Genişletmek için tıkla ... iyiyim pinecim sağol canım ders çalışıyorum işte aralardada size bakıyorum ama çok takılmıyım diye bişey yazmıyorum sen nasılsın canım 🙂 kızlar öpüyorum hepinizi
pineapples' Alıntı: kafammmmm naber bebişim nasıl gidiyor ders çalışmaların allah zihin açıklığı nasip eylesin inş. Genişletmek için tıkla ... iyiyim pinecim sağol canım ders çalışıyorum işte aralardada size bakıyorum ama çok takılmıyım diye bişey yazmıyorum sen nasılsın canım 🙂 kızlar öpüyorum hepinizi
C cikletimnerde Forum Okuru 15 Mart 2012 #21.067 kızlar yok bişi aklıma geldi hah evlenişmidir acaba diye sorcektim size h
C cikletimnerde Forum Okuru 15 Mart 2012 #21.068 Melodie' Alıntı: bende hatırladım adaş, kayınvalidesi söylemişti borcunu senindemi aklına o geldi Genişletmek için tıkla ... senindemi gelmişti adaşım
Melodie' Alıntı: bende hatırladım adaş, kayınvalidesi söylemişti borcunu senindemi aklına o geldi Genişletmek için tıkla ... senindemi gelmişti adaşım
C cikletimnerde Forum Okuru 15 Mart 2012 #21.069 bide sürekli yedigini kusan kız vardı burakgülmü neydi..kafayla beraber gelmişlerdi
Melodie Yeni Üye Üye 15 Mart 2012 #21.070 cikletimnerde' Alıntı: senindemi gelmişti adaşım Genişletmek için tıkla ... ivit cikletimnerde' Alıntı: bide sürekli yedigini kusan kız vardı burakgülmü neydi..kafayla beraber gelmişlerdi Genişletmek için tıkla ... problemli kız
cikletimnerde' Alıntı: senindemi gelmişti adaşım Genişletmek için tıkla ... ivit cikletimnerde' Alıntı: bide sürekli yedigini kusan kız vardı burakgülmü neydi..kafayla beraber gelmişlerdi Genişletmek için tıkla ... problemli kız