shuzur Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.071 Melodie' Alıntı: ben eşim wc ye gidince veya duşa girince hemen maillerini okuyorum sahil ama daha bişeye rastlayamadım🙂 bazen bende not yazıyorum 2 saat ne bu diyo, seni mıncıklamama o kadar kaldı diyorum gülüo evlilik değişik bişey ya, hem güzel hemde yeri gelince zor Genişletmek için tıkla ... süpermiş 🙂 bende dün eşime soruyorum geçen yılın nası geçti diye. ömrümün en güzel 2. senesiydi diyor. ilki hangisi diyorum. evlendiğimiz seneymiş
Melodie' Alıntı: ben eşim wc ye gidince veya duşa girince hemen maillerini okuyorum sahil ama daha bişeye rastlayamadım🙂 bazen bende not yazıyorum 2 saat ne bu diyo, seni mıncıklamama o kadar kaldı diyorum gülüo evlilik değişik bişey ya, hem güzel hemde yeri gelince zor Genişletmek için tıkla ... süpermiş 🙂 bende dün eşime soruyorum geçen yılın nası geçti diye. ömrümün en güzel 2. senesiydi diyor. ilki hangisi diyorum. evlendiğimiz seneymiş
C cikletimnerde Forum Okuru 15 Mart 2012 #21.072 herşeyi çıkarıyordu çok zayıflamıstı ..ama düğünü olmustu..evt adaş aşırı problemliydi..
shuzur Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.073 cikletimnerde' Alıntı: hiç üşenme fıstıgım aldır gel iki dkkda..kendin halletme artık..ugrasamazsın.. Genişletmek için tıkla ... benimde 3,5 da kaş randevum var.
cikletimnerde' Alıntı: hiç üşenme fıstıgım aldır gel iki dkkda..kendin halletme artık..ugrasamazsın.. Genişletmek için tıkla ... benimde 3,5 da kaş randevum var.
shuzur Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.075 pine, kafa gelmiş gitmişler. kafacan derslerinde kolaylık versin Allah pinecim iyisindir umarım.
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.077 Evet ya esene dedim haberdar et diye ama cepi yok 🙂 işten ulaşıyorsdum ona bayağı nasihat gibisinden verdim kızçeyle sorun yaşamasın diye ama bakalım inşalalh sabırlı olur ve yaşadıkları aklına gelmez bir an unutsa hiç kolay değildi ama
Evet ya esene dedim haberdar et diye ama cepi yok 🙂 işten ulaşıyorsdum ona bayağı nasihat gibisinden verdim kızçeyle sorun yaşamasın diye ama bakalım inşalalh sabırlı olur ve yaşadıkları aklına gelmez bir an unutsa hiç kolay değildi ama
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.078 Tes tahlil felan sitrdilerse de/v/let has. Ya uzun sürebilir
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.080 shuzur' Alıntı: sahil nası oldu gribin? Genişletmek için tıkla ... kafam kütük gibi huzurcan ya öfffffffff sinüslerimin tam geçmedi ilaç 2 gün içtim bıraktım hak ediyorum ben çekin kulaklarımı
shuzur' Alıntı: sahil nası oldu gribin? Genişletmek için tıkla ... kafam kütük gibi huzurcan ya öfffffffff sinüslerimin tam geçmedi ilaç 2 gün içtim bıraktım hak ediyorum ben çekin kulaklarımı