C cikletimnerde Forum Okuru 15 Mart 2012 #21.111 pinee bende aksine susamıyorumm patttttttt söylüyorum lafımı..iyice patavatsız oldumm.yapma çiko diyom dinleyen kim 😕
pinee bende aksine susamıyorumm patttttttt söylüyorum lafımı..iyice patavatsız oldumm.yapma çiko diyom dinleyen kim 😕
C cikletimnerde Forum Okuru 15 Mart 2012 #21.112 Melodie' Alıntı: gün gelir kervan döner Genişletmek için tıkla ... devran değilmi o adaş ha
pineapples Hamiş Melek 15 Mart 2012 #21.113 Melodie' Alıntı: gün gelir kervan döner Genişletmek için tıkla ... sakla samanı gelir zamanı 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #21.114 Iyi akşamlar kızlar görüşürüz yarın ne ekersen onu biçersin standart sözümmmm
C cikletimnerde Forum Okuru 15 Mart 2012 #21.116 pineapples' Alıntı: sakla samanı gelir zamanı 🙂 Genişletmek için tıkla ... kilo olarak geri döndü ama pinoşşş evlendigimde 53 kiloydum şimdi 63 e yaklastım 😕
pineapples' Alıntı: sakla samanı gelir zamanı 🙂 Genişletmek için tıkla ... kilo olarak geri döndü ama pinoşşş evlendigimde 53 kiloydum şimdi 63 e yaklastım 😕
Melodie Yeni Üye Üye 15 Mart 2012 #21.117 cikletimnerde' Alıntı: devran değilmi o adaş ha Genişletmek için tıkla ...
cimcime eses Yeni Üye Üye 15 Mart 2012 #21.118 Slm şekerler evimi temizledim çok şükür, sadece lavaboyu yıkaacağım orası kaldı, eşimde geldi bişiler okurken bende dinlenme bahanesiyle yazayım 🙂) Huzurcum gelmiş ama gitmişmi yoksa yaa 🙁( İsimler üst üste gelmiş kim var kim yok belli değil.
Slm şekerler evimi temizledim çok şükür, sadece lavaboyu yıkaacağım orası kaldı, eşimde geldi bişiler okurken bende dinlenme bahanesiyle yazayım 🙂) Huzurcum gelmiş ama gitmişmi yoksa yaa 🙁( İsimler üst üste gelmiş kim var kim yok belli değil.
tesadüf Yeni Üye Üye 15 Mart 2012 #21.119 sahile uzan' Alıntı: Tes özelden yazzzzzzzzz hemen sabah sorduğumu Genişletmek için tıkla ... ne sordun kuzum annem burda geçmişi okuyamadım
sahile uzan' Alıntı: Tes özelden yazzzzzzzzz hemen sabah sorduğumu Genişletmek için tıkla ... ne sordun kuzum annem burda geçmişi okuyamadım