kızlar kelebeğin annesi babası gelmiş olmalı hayırlsıyla allah kabul etsin bizlerede gitmeyi görmeyi nasip etsin akşam arıcaktım ama koşturmaca vardır diye aramadım
melodiem masal prensesim. çok sevdim bunu.
bende seni çok beğeniyorum 🙂
kızlar çalışayım gelirim öğlene doğru.
bugün kocam urfaya gitti. rolleri değiştik. iyi oldu onunda daha aktif bi işe girmesi. bazende o urfada olacak ben evde. hep ben gitsem güzel olmuyordu. belki gece kalır.
kızlar kelebeğin annesi babası gelmiş olmalı hayırlsıyla allah kabul etsin bizlerede gitmeyi görmeyi nasip etsin akşam arıcaktım ama koşturmaca vardır diye aramadım
kızlar magazin haberlerini okuyor musunuz?
Hatice Aslan diye bir oyuncu var ya kendinden 18 yaş kücük adamla beraber o da oyuncu adını bilmiyorum
kadın yaşını göstermiyor falan demişler ama bence bariz gösteriyor yaşını
görüntü olarak bana öyle çiftler çok itici geliyor
benim anlayışıma göre ya para dır onları bağlayan ya cin - sel - lik veya başka bir çıkarları vardır
melodiem masal prensesim. çok sevdim bunu.
bende seni çok beğeniyorum 🙂
kızlar çalışayım gelirim öğlene doğru.
bugün kocam urfaya gitti. rolleri değiştik. iyi oldu onunda daha aktif bi işe girmesi. bazende o urfada olacak ben evde. hep ben gitsem güzel olmuyordu. belki gece kalır.