tesadüf Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #2.101 baldem' Alıntı: ben dizi izlerken sıkılıyorum son zamanlarda, bende merak uyandırmıyor artık şaşırtıcı veya sıradışı hiçbişey yok tv de bitek o ses türkiye ve umutsuz ev kadınlarını izlemeyi seviyorum onların iksi de aynı güne denk geliyor 🙁 Genişletmek için tıkla ... umutsuz ev kadınlarını hiç izlemedim ama kanıtı çok beğeniyorum
baldem' Alıntı: ben dizi izlerken sıkılıyorum son zamanlarda, bende merak uyandırmıyor artık şaşırtıcı veya sıradışı hiçbişey yok tv de bitek o ses türkiye ve umutsuz ev kadınlarını izlemeyi seviyorum onların iksi de aynı güne denk geliyor 🙁 Genişletmek için tıkla ... umutsuz ev kadınlarını hiç izlemedim ama kanıtı çok beğeniyorum
B baldem Forum Okuru 30 Kasım 2011 #2.102 ayhhhh kızlar yaaa yanlış yazmışım😀 mustafa senin cocuğun değil yazıyordu😀
tesadüf Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #2.103 baldem' Alıntı: ayhhhh kızlar yaaa yanlış yazmışım😀 mustafa senin cocuğun değil yazıyordu😀 Genişletmek için tıkla ... mustafa carolinden olan mı hımm bende diyorum neden cemileye sen ni yazdın diye kızdı da doğrumu diye kızmadı sağol canım
baldem' Alıntı: ayhhhh kızlar yaaa yanlış yazmışım😀 mustafa senin cocuğun değil yazıyordu😀 Genişletmek için tıkla ... mustafa carolinden olan mı hımm bende diyorum neden cemileye sen ni yazdın diye kızdı da doğrumu diye kızmadı sağol canım
C cikletimnerde Forum Okuru 30 Kasım 2011 #2.105 Kafa' Alıntı: ay başıma çok ağrıyo kızlar yahuu 🙁 Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun ilaç alsana hemen kessin.. nefret ediyom baş ağrısından
Kafa' Alıntı: ay başıma çok ağrıyo kızlar yahuu 🙁 Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun ilaç alsana hemen kessin.. nefret ediyom baş ağrısından
Kafa Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #2.106 cikletimnerde' Alıntı: geçmiş olsun ilaç alsana hemen kessin.. nefret ediyom baş ağrısından Genişletmek için tıkla ... panalgin yuttum hemen ama inşallah geçirir böyle kemiklerine kadar ağrı girdi resmen ya sağol canım
cikletimnerde' Alıntı: geçmiş olsun ilaç alsana hemen kessin.. nefret ediyom baş ağrısından Genişletmek için tıkla ... panalgin yuttum hemen ama inşallah geçirir böyle kemiklerine kadar ağrı girdi resmen ya sağol canım
Kafa Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #2.107 kızlar Allah izin verirde hamile kalırsanız bebeğinizi hangi doğmasını istediğinizi hesaba katacakmısnız
kızlar Allah izin verirde hamile kalırsanız bebeğinizi hangi doğmasını istediğinizi hesaba katacakmısnız
aşkkelebeği Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #2.108 pinecim kim o senn yanaklarnı ısırmak ısteyen kız bn tanımıyorum galiba
aşkkelebeği Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #2.109 Kafa' Alıntı: panalgin yuttum hemen ama inşallah geçirir böyle kemiklerine kadar ağrı girdi resmen ya sağol canım Genişletmek için tıkla ... gecms olsn canm arveles 20dk kesıo Kafa' Alıntı: kızlar Allah izin verirde hamile kalırsanız bebeğinizi hangi doğmasını istediğinizi hesaba katacakmısnız Genişletmek için tıkla ... evet katacagm bn şöyle eylül gibi dogurmak ısterım
Kafa' Alıntı: panalgin yuttum hemen ama inşallah geçirir böyle kemiklerine kadar ağrı girdi resmen ya sağol canım Genişletmek için tıkla ... gecms olsn canm arveles 20dk kesıo Kafa' Alıntı: kızlar Allah izin verirde hamile kalırsanız bebeğinizi hangi doğmasını istediğinizi hesaba katacakmısnız Genişletmek için tıkla ... evet katacagm bn şöyle eylül gibi dogurmak ısterım
Kafa Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #2.110 aşkkelebeği' Alıntı: gecms olsn canm arveles 20dk kesıo evet katacagm bn şöyle eylül gibi dogurmak ısterım Genişletmek için tıkla ... sağol canım teşekkür ederim.. neden eylül istiyon kız 😀
aşkkelebeği' Alıntı: gecms olsn canm arveles 20dk kesıo evet katacagm bn şöyle eylül gibi dogurmak ısterım Genişletmek için tıkla ... sağol canım teşekkür ederim.. neden eylül istiyon kız 😀