Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ay etlerim diken diken oldu esen okurken

allah sağ salim baraşılı bir şekilde atlatmayı nasip etsin ya allah yardımcınız olsun

aferim iyi yaptın kocanıda artık hoş gör annesi nede olsa

günaydınnn bebişlerrrrrr
esencimmmmmmm geçmiş olsun canım herşey güzel olacak inşallah olumlu düşün moral ver eşine🙁

inşallah valla zor gerçekten ben çok güçsüzüm hiç dayanamam ağlarım morel motivasyon vereceğime çok duygusalım ya

esencim duam senle canım arkadaşım. Allah şifalar versin...
çok destek ol eşine canım. bugünlerde geçecek.

kızlar ben geldimm.
hepinize dualar için çok teşk.ederim.
cuma günü eşimi9 buçukta ameliyata aldılae 3 e geliyordu ameliyattan çıktı.
o süre zarfında ömrümden ömür gitti.
eşimden sonra giren herkes çıktı nasıl merak ettim annem babamda yanımdaydı Allahtan yoksa tek başıma ne yapardım oralarda.
söylenenden çok daha uzun sürdü.ilk çıktığında tanımadı beni.
nasıl ağladım kızlar çıktım dışarı duramadım orda.soruyorum beni hatırlıyormusun nasılsın ağrın var mı diyorum.ağrım yok dio tanıyormusun peki diyorum suratıma bakıo.tanımıyormusun diyorum kafasını sallıo.ameliyatın etkisi desem ayıltıp çıkarmışlar.hani bakıorum diğer hastalarda anestezin etkisinde ama şuurları yerinde.o adar korktum ki anlatamam o anı.zaten ameliyatın sonunda da içerde başka ameliyat olan bi adama bişey oldu drlar içeri panikle girip çıktıkça içim eridi kesin dedim eşimede bişiy oldu.neyse sonra dr geldi.ameliyatı çok başarılı geçti.ben bu kadar başarılı geçiceğini sanmıyordum size brşey demedim ama böyle iyi sonuç beklemiyordum dedi.eşimde o arada daha kendine geldi.dün akşam çıkardılar.tanıdık dr olunca çıkartıcam p.tesi tekrar gel dedi.yoksa haftasonuda yatması gerekiyordu.ilaçlarını aldım.yatıo şimdi de hala kendinde değil.dün başını açtılar olduğu gibi sarılı başı. yaraya merhem sürüp tekrar kapattılar ama keşke görmeseydim o an lavaboya koşmamak için zor ttuum kendimi.eşim suratımı görünce ne oldu çokmu kötü dedi yok dedim bişiy yok kanlar kurumuş.ama kulağının arkası olduğu gibi kesilmiş.saçlarını daha derinden traş etmişler.insanın içi parçalanıyor.
kızceye gelincee.kızlar ben görevimi yaptım.Allahıma şükür eşimde biliyor.ama dün ben odaya girince birden fırladı ayağa ben gidiyorum die.eşimde dedi esen garajlara bıraırmısın die. bıraırım dedim.hastane ile garaj arası 2 mini değişio.o süre içinde yine hiç konuşmadım konuşmk içimden gelmio zaten.eşimde sağolsun hiç baskı yapmadı konuşsana etsene die bana.firmadan biletini aldım 12 arabasına bindirdim sen gidersin herhalde artık dedi evet dedim hadi güle güle dedi arkamı dönüp yürüdüm.tüylerim diken dikendi.en son ist.da ayrılışımız geldi gözümün önüne oğlumu helal etmiyorum sana diyişi hızlı hızlı yürüdüm.eşim tel etti bindimi die evet dedim ben hastaneye geliorum dedim.telini açmıo ama eminsin bindi demi dedi.evet dedim ben bindirdim.
hast. gittim dr yi bekliyoruz çıkarması için 4 saat geçti 1.buçuk saatlik yok yani hala yok kadın açmıo teli.
dayısını aradık ulaşamıoruz ararmısın die.o aradı açmış kasıtlı açmıyorum onunla görüşmek istemiorum artık demiş ( eşimle yani)eşimde kızdı ne yaptık biz ona dedi kız burda onu ağırladı etti ne oldu birden fırladı gitti.sebebi benim onunla konuşmayışımmış yani eşim benimle neden konuşmamış barışın die. o gece hast. de adlı anamın babamın yanında ne numaralar abisi aramış gelini ile eşim onuşmamış ona küsmüş abim demiştir bir daha konuşma onlarla gel die hbr etmiştir ondan gitmiştir dio. ben kaç saatlik ameliyattan çıtım onunla uğraşamam eve gittiğimi bile merak etmio yazılar olsun dedi.
bu arada biz 2 gün boyunca onunla hiç konuşmadık.eşimde bana senin yerinde bende olsam bende konuşmazdım onuşma dedi.
sabah birşey yiyemedik tabi ameliyat sırasında tansiyonum düştü dışarı çıktım o arada mini urabiye aldım kutuda. onu yedim boğazımdan geçmedi kızceyede götürdüm yemedi ben götürdüm die. eşim odada yatarken 2 buskivi almış 1 tane ikram etmedi benim aldığım kurabiyeleride başka hastaya vermiş.sonra akşam yemek yedi bir eline sağlık demedi.annem kalkıo eşimin üstünü örtüo o açıo.wc ye koluna girdim götürmeye koştu geldi diğer koluna girdi hey allahım ne yapsam onu yapıo. öpmeme bile izin vermedi düşünün. sonrada ertesi gün içeri girdim diret ben gidicem dedi.yine biz suçlu olduk. hala aramadı eşimi nasıl oldun die.üstelik bütün gece ordaki refakatçilerle dedikodumu yapmış.o benim evladım benim çocuğum bem büyüttüm bu yaşa getirdim kendide aileside bana saygı göstermek zorunda diomuş kadında demiş deme öle onlar mutlu olsunlar bak ne kadar seviolar birbirlerini demiş hayır sevemezler o benim oğlum diomuş.eşimde gözleri kapalı onu dinliormuş zaten orda da gözümden düşmüştü iice dio.işte böle kızlar yine suçlu ben oldum anlamadım birşey.çok şüür eşim çok iyi tekrar hepinize çok teş.ederim.ço uzun yazdım biliorum ama içimi döktüm

Ayy içim bir garip zaten okuyunca daha bir garip oldum.
Esencim, iyi sabretmişsin gerçekten.
Bu durumda kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum, sanırım arada eşlerimiz olunca bu sabrı göstermek zorunda kalıyoruz.
O nasıl bir annedir yaa, evladına o hasta haliyle küsüyor, söyleyecek hiçbirşey bulamıyorum cidden ok sinirlendim.
Nasıl bir ego var bu insanlarda, nasıl bir mahluk bunlar yaa.
Biraz daha yazarsam yanlış şeyler yazıcam.
Neyseki eşinin ameliyatı başarılı geçmiş, bir kere daha gördünüz o kadının nasıl biri olduğunu, bundan sonra ona göre tavır alırsınız.
Düşünüyorumda bir evladın bir anneden uzaklaşması ne kadar kötü, ama anneler kendi elleriyle evlatlarını itiyorlar, evlatlarına bir robot gözüyle bakıyorlar, ama Allah büyük, geline zarar verdiğini sanırken evladınıda kendinden uzaklaştırıyor farkında değil.

Ayy Rabbim bizim iyi annelerden olmamızı nasip etsin, bir evladın anneden nefret etmesi içimi acıtır doğrusu, ama böyle anneleri gördükçe hakediyorlar diyorum...

2 gündür çok kötüyüm, amca dediğimiz komşumuzu kaybettik.
Amca diyordum çünkü o bana öz amcamdan çok daha yakındı, geçenlerde ikranuru özledim diye aramış annemi, bende aradım ağladı telefonda, çok üzülmüştüm. İstanbul'a gidince yanına gitmek istedim ama olmadı, çünkü Kırklareli'nde oğlunun yanındaydı.
Eşimle telefonda konuşurken, ben onların manevi babasıyım demiş, kendi amcam kendini aklamak için iftira atıp nikahıma gelmedi, bu adam ise elin kırk yabancısı ama manevi babasıyım ben ikranurun diyor. Dünyanın böyle iyi insanlara ihtiyacı var ama Rabbim takdiri diyip teselli buluyorum. Rabbim mekanını cennet etsin M. Ali Amca...