Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ikracığım başınız sağolsun tatlım meanı cennet olsun.
aynen öyle cnm nasıl tahammül ettim bilemiyorum. o adar yorulmuş ve gerilmişim ki dün akşamdan beri yatıyorum daha kendime gelemedim. çok gerilmiş vücudum.misafirler gelio ağarlıyorum onlar kapıdan ben hoop yatağa tekrar
bu yaşananlar bana öyle ders oldu ki.hayattaki en büyük şey çocuğuna sevgi göstermek.sevgi göstermeden sevgi görmeyi benkemek aptallıkların en büyüğü...

esencim çok çok geçmiş olsun canım..Allah tez zamanda şifasını versin eşinin..hayat bizler için işte her anımızda sınanıyoruz işte..Rabbim daha büyük acılarda deva olmayacak dertlerden uzak etsin..herşeyin başı sağlık..Rabbim hepimizin ailesine eşlerine sağlık sıhhat uzun ömür versin..
ikracım başınız sağolsun bitanem..zaten insanın en yakınından ne geliyosa geliyo kuzumm..derlerya hani düşmanlıgı önce en yakınında ara.
günaydın kızlar hepinize hayırlı haftalar..güzel haberler alıp paylaşalım inşallah kızlarr..

sağol kafacığım.
cnm kapris yapılcak zamanmış gibi kapris yapıp oğlunu üzüyor.
daha çok gözünden düşürdü kendisini ne diyim ki beni bir kere daha doğruladı

günaydın kızlar

yeni bir gün güzel geçer inşallah

esen inan okurken dedim aFERİM esene hiç kimse yapmaz

şöyle düşün yaptıklarından yinede içinde kalmış biraz olsun insanlıktan ve azda olsa eşinin annesi olarak saygıdan elinden geleni yaptın yatak açtın yemek verdin utancından beklemiyordu belki bunları şekil yapmak istemiş belliki yoksa yine yapacağından edeceğinden eksik kalmazdı

inan için şimdi daha rahat olsun sen elinden geleni yaptın kötü her yerde her şekilde kötüüüüüüüüüüü

eşin için çok sevindim inan çok geçmiş olsun insan sünnet yaptırıyorda aklı 10dk operasyonda kalıyor çok şükür başın gözün sadakasına birer ihtiyaçlıya bişeyler dağıt

günaydın melekler iyi haftalar olsun Inşallah

Esencim tekrar geçmiş olsun, Allah yardımcısı olsun tez zamanda sağlığına kavuşsun eşin

Kayınvalideni Allah'a havale ediyorum, o illaki layığını verir

Ikracım seninde başın sağolsun canım, Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin

ikra başınız sağolsun çok üzüldüm insanın değer verdiği yakınını kaybetmesi çok acı ve zor
inşallah yattığı yerde rahat eder sende bol bol dua oku şuan en iyi olacak o sende rahatlarsın uzak gidemiyorsun bu şekilde daha iyi hissedersin kendini

1 akrabadansa 7 kat yabancı iyidir

sahilciğim sağol tatlm aklımda zaten bişiyler yapmak lazım.
zaten en son giderken yalnız kaldık ya eşime sırf anneme birşeymi dedin birşey mi yaptın niye aramıor dedirtmek için yapıordur belkide ama ben elimden geleni fazlası ile yaptım eşimde bunu gördü.o yüzden böle birşey düşünmedi bile.
o gece hastanede abisi ile sevgili gelini konşmak istemiş eşimle ama eşim konuşmamış ona kızmış olabilir. birde beni görünce birden fırladı ben gidicem die galiba buna tahammül edemiyorum gibide olabilir amannn neyse ne çokta önemli değil
yüzünü birkez daha gösterdi. sahtekar olduğunu bir kere daha kanıtladı.
birdaha buraya gelemiceğini ve barışamayacağını biliyor sinirinden yapıyor bunca şeyi.