shuzur Daimi Üye Üye 20 Mart 2012 #21.352 nickimi kim yedi' Alıntı: alışmayıp ne yapacağım kuzu elin oğlu bi güzel alıştırıyor sende dikkat et geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... süpersin nikim bayılıyorum yazddıklarına 🙂 doğrusun walla. tesaduf' Alıntı: günaydın kızçelerim nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... tesadüfüm günaydın balım. sizlere baktım nette takıldım azcık kalkayım biraz toparlıyım evleri annem gelcek bugünde. dağınık görmesin. sen nasılsın?
nickimi kim yedi' Alıntı: alışmayıp ne yapacağım kuzu elin oğlu bi güzel alıştırıyor sende dikkat et geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... süpersin nikim bayılıyorum yazddıklarına 🙂 doğrusun walla. tesaduf' Alıntı: günaydın kızçelerim nasılsınız bakalım? Genişletmek için tıkla ... tesadüfüm günaydın balım. sizlere baktım nette takıldım azcık kalkayım biraz toparlıyım evleri annem gelcek bugünde. dağınık görmesin. sen nasılsın?
Melodie Yeni Üye Üye 20 Mart 2012 #21.353 günaydın meleklerim iyisinizdir Inşallah dün gece hiç uyuyamadık eşimde bende sağa dön sola dön o bana soruyor uyuyormusun diye ben ona soruyorum 🙂 sabah erkenden kalkıp tost yaptım yedik yollara düştük şimdi de ağzım yırtılacakmış gibi esniyorum
günaydın meleklerim iyisinizdir Inşallah dün gece hiç uyuyamadık eşimde bende sağa dön sola dön o bana soruyor uyuyormusun diye ben ona soruyorum 🙂 sabah erkenden kalkıp tost yaptım yedik yollara düştük şimdi de ağzım yırtılacakmış gibi esniyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Mart 2012 #21.356 nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannn nerde kaldın saat kaç oldu kızz Genişletmek için tıkla ... kocacanın aöf işleriyle uğraştım akşam kitap aldım bugün kartını yeniledim valla hizmette sınır yok nikican öldüm gelene kadar yoruldum
nickimi kim yedi' Alıntı: sahilcannn nerde kaldın saat kaç oldu kızz Genişletmek için tıkla ... kocacanın aöf işleriyle uğraştım akşam kitap aldım bugün kartını yeniledim valla hizmette sınır yok nikican öldüm gelene kadar yoruldum
C cikletimnerde Forum Okuru 20 Mart 2012 #21.357 günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr burnuma haşlanmıs tavuk kokusu geliyooo mis gibi
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Mart 2012 #21.358 dün akşam annemde kadık tek kalmasın diye ben yatağımı özlemişim mişıl mışıl uyudum eşim uyuyamadı 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 20 Mart 2012 #21.359 armağan buraya gelmiyor ama facede kızının isimlerini yazmış 🙂 çok heyecanlı anne