Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

baldem eşinin süprizleri arasında yurt dışı da olabilir bak şimdi aklıma geldi
yarın kaç ayımıza giriyoruz

öyle canım. insan kendi annesine daha farklı davranıyor.
annelerde kendi evlatlarına farklılar. dün ablamla annemle de onu konuştuk.
ablamın kızçesi geldi onlara kalmaya. yeğen okuldan gelmiş. çekirdek yiyip oturuyormuş. ablam eve gidince üzülmüş öyle görünce.
ablam demiş kızçesine anne bi çorba yap okuldan gelince yesin diye. yapmamış. anne diyo sen olsan öyle yapmazsın.

annemde olsa öyle yapmaz. o kızçede kendi kızına aynısını yapmaz. ne enteresan hayat.

nasıl bir düşüncedir bu ya nasıl bir yaklaşım
herşeyi geç çocuk ayırt edilir mi?
ha kızının evladı ha oğlunun ha elin
içim cız ediyor cocuklar söz konusu olunca

Geçen sene bu zamanlar benimde aklıma geldi,ne kadar uzun arkadaslıgımız oluştu degil mi?ben ilk 2010 agustos ayında katılmıştım sizlerin arasına daha sonra Elçinin dügünü olmuştu,Elçin eşyalarını toplarken aglamıştı sen o zamanlarda yemek takımı seçiyordun 🙂)ama o kadar mutluyum ki hepiniz yuvalarınızı kurdunuz neler,neler değişti🙂huzurum sen geçen sene bu zamanlarda ev alabilecegin aklına gelirmiydi şimdi bak ev sahibi oldun...ben evinin resimlerini görmedim 🙁

o yüzden derler ya adaş herkes anne olamaz diye..
bu arada sistem atmıs beni işlerimi halledip geldim..

bencede canım ablam normalde ihmal etmez ama pazar gecesi aniden gelmişler. herşeyi yetiştiricem derken kalmış yeğenin öğle yemeğini hazırlayamamış. öğlen arasıda gidip öyle görünce çok üzülmüş.

evet twitim çok eskidik gerçekten. maşallah daha nice senelere inşallah.
birbirimizin başka güzel günlerini de görürüz inşallah.
bizde çok şey değişti çok şükür bugüne.

evin resimlerini eklemedim canım. bir ara eklerim senide haberdar ederim kaçırma diye.