Kızlar size bir şey anlatıcam ben hiç böyle şeyler görmedigim için acayip derecede mutlu oluyorum ya 🙂))bir kere sevgilinle aynı yerde yaşıyor olmak paha biçilemez iş çıkışı içilen bir kahve bile acayip derecede mutlu ediyor beni 🙂))neyseee onun ailesi 'bu kızı üzmeyeceksin 'diyorlar aşırı derecede beni sahipleniyorlar;kendi ayakları üzerimde duruyo olmam,güler yüzlü,saygılı olmam onları çok mutlu ediyormuş.Benim babam da benim bir tane daha oglum oldu demiş anneme
zaman hızlı geçiyor her ayın 20 21 gelince bir gülümseme oluyor suratımda .))
misafirde çalışan için sıkıntı ya siz evlenmeden önce sık sık gidermiydiniz böyle gelenlere felan yani soluğu alan sizin eve geliyor melodi zorlanıyor insan ertesi gün kütük gibi
pine hoşgeldin kuzu
twet ben bazen ark anlatıyorum dern-ek diyorum to-pik felan anlamazlar diye ciddimisin diyorlar bana nasıl kopmadınız hiç felan
Kızlar size bir şey anlatıcam ben hiç böyle şeyler görmedigim için acayip derecede mutlu oluyorum ya 🙂))bir kere sevgilinle aynı yerde yaşıyor olmak paha biçilemez iş çıkışı içilen bir kahve bile acayip derecede mutlu ediyor beni 🙂))neyseee onun ailesi 'bu kızı üzmeyeceksin 'diyorlar aşırı derecede beni sahipleniyorlar;kendi ayakları üzerimde duruyo olmam,güler yüzlü,saygılı olmam onları çok mutlu ediyormuş.Benim babam da benim bir tane daha oglum oldu demiş anneme
bazen heran yeni bir başlangıç olabliyir ne yaşarsan yaşa ne kadar arkana dönsende hep bir köşe başı vardır hayatın sana bu yönde güzel başlamasına çok sevindim sende herkes gibi güzel şeyler yaşamanı isterim daha sağlam adımlarla ilerlemeni mutlu olmanı burda bizimle güzel heyecanlar paylaşmanı sende bir gün eşimin ark misafirliğe geleceklermiş kızlar ne yapsam diyeceksin 🙂