Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çok iyi insanlardı sahil, sanırım 35-37 yaş arasındalar
yemeklerimin hepsini hazırladım bitirdim masayı hazırladık eşimle
misafirlerimizi karşıladık tatlı almışlar, ev hediyesi almışlar
yemeğimizi yedik ama kızçe yine geceye damgasını vurdu, melodie şunun tabağında şu yok koysana, melodie bunu neden soğuk servis ediyorsun sıcak olmalı bu normalde, melodie bunu getir melodie şunu getir
herkes cok bozuldu adaşımda dur melodie abla ben hallederim
o bana kıyamadı ben ona kıyamadım
yemekler bitince bi baktım ki herkes kızın abisi dahil masayı toplamaya yardım ediyor
bi yandan makineye diziyorlar falan sadece kızçe elleri koca göbeğinde oturuyor
sonra sordum çay mı içersiniz kahve mi kahve makinasını görünce herkes filtre kahve istedi tatlının yanındada iyi gitti

sohbet muhabbet saat 12 ye geliyordu kalktılar

kız bana mail atmış, abimle yengem sizi cok sevdi ama kızçe hakkında iyi şeyler düşünmüyorlar
abisi demiş ki eğer o kadınla aynı binada oturacaksan ben sonuna kadar evliliğe karşıyım cünkü o kadın kanının son damlasına kadar emer seni
ama abisi gibi ayrı oturacaksınız o zaman olur cok iyi cocuk abisi yengesi tam bizim kafa dengi ama o kadın varsa sen yoksun demiş
gece eve gidince de kızın annesi ve babasına söylemiş o kadın yakınında olacaksa bu iş olmaz demiş.

işe geldim kızlar dün bugün daha iyiyim. çorba yoğurt puding dışında bişi yemiyorum halen.

huzurum hoşgeldin canım, teyzemin kızı sizin ordan ev almış 🙂
dedim acaba huzur a komşu mu oluyor
eşi ümraniye bu - ya- ka nın karşısındaki şirketlerden birinde çalışıyor kızda kozyatağında baya rahat olacak onlar için

bu arada diyet topiğini de ihmal ettim bu hafta ama pazartesiden itibaren söz başlıyorum tekrar

ya bak yine deli oldum bu sefer eşin müdahale etmedimi kaş göz sus gibisinden
sen zaten deli olmuşndur böyle şeylere sarma getirmiş mi

ya sabırlsıın gerçekten o kadar ettin hazırladın laflara bak ne nankör

melodiem masal prensesim 🙂 seninle gurur duyuyorum.
kızçene de Allah anlayış versin, düzelir inşallah sizden iyilik gördükçe.
diyete ben devam ediyorum sayılır mecburiyetten, dün tartıldım 69 çıktım bakalım iyileşirsem de devam edicem.
inşallah kuzenine gelirsen görüşme imkanımız olur.
bi ara sen rüyalarıma giriyordun ya o geldi aklıma 🙂 hayır olsun.
çikletim le-no-vonuz hayırlı olsun kuzum
patron burada birazdan toplantıya gireceğim gelirim kızlar.

normalde eşim onları eve bırakır kaynımın arabası olmadığı için ama dün güle güle dedi sadece
bırakmıyormusun dedim bu saatte nasıl gidecekler, beni ilgilendirmez buraya davet ederken düşünmüşlerdir elbette nasıl gidip geleceklerini karım haricinde kimse bana güvenmesin dedi 🙂