melodicim bence kız akıllılık yapmış ailesiyle birlikte gelmiş tartıp ölçmüşler bi güzel🙂 yakında sanada sorar zaten birdaha bu dünyaya gelsen yine aynı ailenn gelini olurmuydun diye🙂 şanslı kız
sorunlu kızçe cidden..
ya hala şunu anlayamıyorum..kız tarafı ilkmi gider oğlan evine ALlah aşkına..
ilk gitse bile neden abinin evine gidilir onuda anlayabilmiş değilim hala..bu ne saçmalık
ben o kıızn yerinde olsam asla ilk ben götürmezdim ailemi..
götürsem bile abisine götürmezdim..
hem madem kadın kadına bi toplantı oldu kızına abisinin ne işi var tuhaf aile..
bende yemekten geldim kızlar bugün biraz yiyebildim. kara-deniz mutfağına gittik.. muh-la-ma yedim.
birazdan eşim gelecek gözüm yollarda.
Allah heyecanımızı daim etcek. sabah görüştüm şimdi bile heyecanlıyım maşallah
bugün diğer işyerinde değil burası için çalışıyor bir müşteriye gittiler şimdi gelir.
bana haftada 3 gün urfa yolu gözüküyor 1 aylığına sanırım. bikaç güne netleşir.
melodiecim müdürün al-man mı?
bende yemek yedim zaten tam böyle kyifl iyemek yicem derken ille biri leri gelri
yediğimdende anlamıyorum bişey neyse öyle işte kızlar ben bujilerepulilere devam baydı ama kaç günüdr böö oldum
melodicim bence kız akıllılık yapmış ailesiyle birlikte gelmiş tartıp ölçmüşler bi güzel🙂 yakında sanada sorar zaten birdaha bu dünyaya gelsen yine aynı ailenn gelini olurmuydun diye🙂 şanslı kız
beni evlerine kahvaltıya götürdü canım, pasta yapmıştım kendi ellerimle🙂
giderken de temibhlemişti, annem senin alışkın olmadığın tarzda bi kadın ama kötüniyetli değildir demişti
o beni iyi karşılamıştı altın falan takmıştı ilk gittiğim gün
iyiymiş melodicim tanışma faslı. ben istemede tanışmıştım ailesiyle biliyormusunuz, yurtdışındaydı ya fırsat olmadı öncesinde.
nasıl öyle bi risk aldım hala düşünürüm. ya iyi birileri çıkmasalardı diye.
basiretim bağlandı herhalde o zamanlar. 🙂
eşim gelmiyormuş. işyerinden çağırmışlar oraya geçmiş 🙁