sahile uzan Daimi Üye Üye 22 Mart 2012 #21.722 herkes bir süreçten geçiyor geçti geçmeye devam ediyor hayat böyle işte
nickimi kim yedi Hamiş Melek 22 Mart 2012 #21.724 sahile uzan' Alıntı: herkes bir süreçten geçiyor geçti geçmeye devam ediyor hayat böyle işte Genişletmek için tıkla ... ona hayat bazen bom mok denir kuzu
sahile uzan' Alıntı: herkes bir süreçten geçiyor geçti geçmeye devam ediyor hayat böyle işte Genişletmek için tıkla ... ona hayat bazen bom mok denir kuzu
pineapples Hamiş Melek 22 Mart 2012 #21.725 nickimi kim yedi' Alıntı: ona hayat bazen bom mok denir kuzu Genişletmek için tıkla ... hemde çok kuzum doğru dedin valla
nickimi kim yedi' Alıntı: ona hayat bazen bom mok denir kuzu Genişletmek için tıkla ... hemde çok kuzum doğru dedin valla
C cikletimnerde Forum Okuru 22 Mart 2012 #21.726 Melodie' Alıntı: alemsin adaş bulaşıkların hepsini doldursaydın makinaya misafirler gelmeden önce eşime makinayı boşalttırdım, bu ne ya bi beni koymamışsın makinaya diyo plastik kap, yumurta fırçası, rendeeee Genişletmek için tıkla ... benim eşimde diyor bu bulaşık makinesinin nedir senden çektiği onun için üzülüyorum artık diyo..
Melodie' Alıntı: alemsin adaş bulaşıkların hepsini doldursaydın makinaya misafirler gelmeden önce eşime makinayı boşalttırdım, bu ne ya bi beni koymamışsın makinaya diyo plastik kap, yumurta fırçası, rendeeee Genişletmek için tıkla ... benim eşimde diyor bu bulaşık makinesinin nedir senden çektiği onun için üzülüyorum artık diyo..
nickimi kim yedi Hamiş Melek 22 Mart 2012 #21.727 plastik ve tahta koymuyorumben hiç ya yamuluyor birtarafları
C cikletimnerde Forum Okuru 22 Mart 2012 #21.728 Melodie' Alıntı: ben uyuyamadığım geceleri hatırlıyorum, eşime ne kadar sinir oluyordum yaptığı her hareket bana batıyordu Genişletmek için tıkla ... ayy adaş sormaa ya belli etmedim kimseye ama azmı kavga ettim.çocuk pantolonu atardı kirliye vay efendim çevirde öyle at.. çoraplarını yerde görmek istemiyorum..herseyden kavga çıkarıyodum adaş..
Melodie' Alıntı: ben uyuyamadığım geceleri hatırlıyorum, eşime ne kadar sinir oluyordum yaptığı her hareket bana batıyordu Genişletmek için tıkla ... ayy adaş sormaa ya belli etmedim kimseye ama azmı kavga ettim.çocuk pantolonu atardı kirliye vay efendim çevirde öyle at.. çoraplarını yerde görmek istemiyorum..herseyden kavga çıkarıyodum adaş..
C cikletimnerde Forum Okuru 22 Mart 2012 #21.729 nickimi kim yedi' Alıntı: ona hayat bazen bom mok denir kuzu Genişletmek için tıkla ... yani kızlarr sizde öyle oldunuzmu.. mesela evlenen kızları görüyodum..herseye objektif.. ben sürekli ağlıyodumm.. hani bağıra bağıra salya sümük ağlarya insan.. karsı tarafta ağladıgı içinne dediğini anlamazya öyle anlatıyodum derdimi eşime..
nickimi kim yedi' Alıntı: ona hayat bazen bom mok denir kuzu Genişletmek için tıkla ... yani kızlarr sizde öyle oldunuzmu.. mesela evlenen kızları görüyodum..herseye objektif.. ben sürekli ağlıyodumm.. hani bağıra bağıra salya sümük ağlarya insan.. karsı tarafta ağladıgı içinne dediğini anlamazya öyle anlatıyodum derdimi eşime..
C cikletimnerde Forum Okuru 22 Mart 2012 #21.730 tesaduf' Alıntı: kızlar şıpıdık italyadamı? Genişletmek için tıkla ... balayındaki resimleridir tesim
tesaduf' Alıntı: kızlar şıpıdık italyadamı? Genişletmek için tıkla ... balayındaki resimleridir tesim