Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Olsun ne olcak zamanla benimki seninki konuşulur dert etme twety ya valla biraz önce evlensin istiyorum
hayatımıza heyecan koşuşturmaca olsun 🙂

tabi kaynım sade şeylerden hoşlanır ama bellide olmaz

sade nikah gibi

günaydın kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun Rabbim kimin gönlünden ne geçiyorsa onu nasip eylesin inş. sırada benim kaynımın düğünü var kızlar haziranın 21 inde samsunda 24 ünde ist da bakalım ne olacak koşuşturmaca başladı bile bu hafta gelinle annesi geldi alışverişe alacaklarını aldılar rabbim sorunsuz bir şekilde atlatmayı nasip eylesin inş.

okuyorum kızlar yazdıklarınızı
cevap yazamadım bi makale hazırlıyorum ama dayanamadım

kız tarafını ben davet etmedim, zaten bana düşmez anca ortada söz nişan olur o zaman ederim
kızın abisi istanbul'a geldik madem o zaman tanışalım bi cocukla demiş
kaynımda benden rica etti sende ağırlayabilirmiyiz diye bende en iyi şekilde ağırlamaya çalıştım
hayır gelmesinler diyemezdim sonuçta eşim var ortada

kıza gelince ben ona kızçe iyi veya kötü demedim dememde🙂
benim sevmediğimi başkası sever o yüzden kimseye öyle bir yorum yapmam
tek söylediğim şey, evlilik güzel ama zor bir kurum
sadece eşinle değil ailesi ile de evleniyorsun o yüzden önce kendini ölçüp tartman lazım ben ne istiyorum kiminle anlaşırım kiminle anlaşamam sonra kararı kendin vereceksin
ne yaparsan yap hiçbir zaman kendi ailen özellikle de annenle kıyaslama dedim

yorumlara açığım kızlar herzaman
yanlış yaptığım birşey varsa beni uyarın, insan bazen kendi hatalarını göremiyor

hayırlısı olsun canım benim aminn..sen hiç bişeyi kafana takma pinem..eğer sana yapılmayan yeni geline yapılyosa gül geç büyüklüğünü göster..
eğer varsa tabi böyle bişi..
içimde sıkıntı var pinem yaa..hayır olsun cuma cuma 🙁(