Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Hayır canım senin yanlış yaptıgın bir nokta yok sen çok güzel bir şekilde ev sahipligi yaptın.Bizim sadece kızla ilgili kafamızda soru işaretleri oluştu 🙂
 
Pine hoşgeldin kuzum sen ne giyeceksin,karar verdinmi?

hoşbulduk bebişim kuzum ya ben tesettürlüyüm ya kararım zor bana akıl versenize beya ne giyeyim ben karar veremedim elbise modeli falan bulursanız çok güzel olur 🙂


Allah hayır etsin bitanem yok kız ne kafama takacağımmm rabbim versinde daha güzellerini alsınlar inş. ben daha çok seviniyorum zaten yeni gelini ve diğer eltimi aldım karşıma biz elti gibi değil kardeş gibi davranmalıyız birbirimize kıskançlık fesatlık duymak istemiyorum kimin gücü neye yeterse o olur zaten birbirimizle iyi geçilenim ki eşlerimizin ailesinin gönlü olsun üzülmesin kimse dedim birinizden birimiz kıskançlık yaparsa kimsenin kapısını açmam ben sevmiyorum öyle şeyleri şimdiden söyleyeyim dedim yeni gelinde şaşırmıştır yengem ne diyor diye zaten kız 1993 doğumlu kıyamam ya
 
Pinem sen kaç dogumlusun 🙂çok güzel bir konuşma yapmışsın...Kızlar artık 1990 sonrası olanlar bile evleniyorlar,bazen geç kalıyorum diye düşünüyorum,yaş oranı arttıkça dogurkanlık oranı da azalıyor.Ama çok çok agzımda yandı,o kadar çok korktum ki nasıl tekrar cesaret ederim onu da bilmiyorum.

 

pinem canım arkadaşım benim
sen dünyadaki en büyük servete sahipsin canım gönlün zengin

canım balımmmm rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın kendi kardeşim içinde kaynım içinde hep dua ediyorum hayırlısı olsun inş. diye gücüm yetsede bende bi ihtiyaçlarını gidersen dün akşam yeni gelinin annesinde dedim zaten eksiğiniz ihtiyacınız varmı diye çok sevindiler saolsun bundan sonrasını sana bırakıyoruz pine ilgilenirsin dimi dedi tabii tabii memnuniyetle ilgilenirim elimde geldiği kadar sizinde birşeye ihtiyacınız olursa arayın muhakkak dedim çok memnun kaldılar saolsunlar
 
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.
Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.
İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.
Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.
Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.
Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.
Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.
Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.
Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.
Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.
Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.
Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.
Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.
Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.
Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Elif Allah, Nur Muhammed tez selamet.
Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.
Allahım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.
Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.
Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.
İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.
Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.
Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.
Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.
Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.
Allahım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.
Evvelim Allah, ahirim Allah, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.
Allahım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle Allahım.
Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.
Amin.

böyle şeyleri paylaşın dediniz paylaştım siz kaşındınız h..
 
kızçeyide aradım gelemedim işlerim çok yoğun izin alamadım ama ilgilenmiyorum zannetmeyin neler yaptınız ne aldınız dedim tamamlamışlar çok şükür sadece kına tası sepeti kınaları çerezleri kalmış müsait olduğun bir gün gider alırız gelirsin dimi dedi tabii gelirim dedim saolasın kızım dedi çok heyecanlı ya güzel şeyler benim düğün 25 hazirandı kaynımın 24 haziran geçen sene kendi düğünüm için koşuyordum şimdi kaynım için 🙂 Rabbim tez vakitte sorunsuz bir şekilde atlatmayı nasip eylesin dargınlık kırgınlık olmasın inş.