sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Mart 2012 #21.841 melodie' Alıntı: sahil'cim istanbul a nereye geliceksiniz kuzu özelden yaz Genişletmek için tıkla ... izmitten başlanacak bakalım tam bilmiyorum ya sormadım , sorarım netleştiğnide akrabaarı cvar üm-ran-iye felan sı
melodie' Alıntı: sahil'cim istanbul a nereye geliceksiniz kuzu özelden yaz Genişletmek için tıkla ... izmitten başlanacak bakalım tam bilmiyorum ya sormadım , sorarım netleştiğnide akrabaarı cvar üm-ran-iye felan sı
Melodie Yeni Üye Üye 23 Mart 2012 #21.842 sahile uzan' Alıntı: Kampanya varmış nasılsır acaba Genişletmek için tıkla ... arzum ütüler için iyi diyorlar sahil ama biraz pahalı gibi geldi bana
sahile uzan' Alıntı: Kampanya varmış nasılsır acaba Genişletmek için tıkla ... arzum ütüler için iyi diyorlar sahil ama biraz pahalı gibi geldi bana
shuzur Daimi Üye Üye 23 Mart 2012 #21.843 sahile uzan' Alıntı: Akaşma yemekte ne var kızlar Genişletmek için tıkla ... bende bulgurlu domatesli bi yemek var canım eşimlerin yöreden. yanına da yoğurt çorbası yaparım heralde. sabah börek yedim dişim çok acıdı kızdım kendime niye yedim diye. ondan öğlen yemek yemedim.
sahile uzan' Alıntı: Akaşma yemekte ne var kızlar Genişletmek için tıkla ... bende bulgurlu domatesli bi yemek var canım eşimlerin yöreden. yanına da yoğurt çorbası yaparım heralde. sabah börek yedim dişim çok acıdı kızdım kendime niye yedim diye. ondan öğlen yemek yemedim.
shuzur Daimi Üye Üye 23 Mart 2012 #21.844 nikicim dün eşimi sormuşsun eşim bizim firmadan iş teklifi aldı canım istifa etti 3 hafta sonra bizim firmada işe başlıcak
nikicim dün eşimi sormuşsun eşim bizim firmadan iş teklifi aldı canım istifa etti 3 hafta sonra bizim firmada işe başlıcak
nickimi kim yedi Hamiş Melek 23 Mart 2012 #21.849 çokk güzel hava var haftasonuda güzel olacak gezmeye gidiyoruz ohhh