pineapples Hamiş Melek 26 Mart 2012 #21.952 neyse kızlar ben bi türk kahvesi yapayım da içeyim isteyen varmı 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 26 Mart 2012 #21.953 pineapples' Alıntı: neyse kızlar ben bi türk kahvesi yapayım da içeyim isteyen varmı 🙂 Genişletmek için tıkla ... bugün itibariyle rejimdeyim çünkü acayip iştahım arttı yine arada oluyor huzur hu tartıldın mı ben 59 yine ne iniyor ne çıkıyor
pineapples' Alıntı: neyse kızlar ben bi türk kahvesi yapayım da içeyim isteyen varmı 🙂 Genişletmek için tıkla ... bugün itibariyle rejimdeyim çünkü acayip iştahım arttı yine arada oluyor huzur hu tartıldın mı ben 59 yine ne iniyor ne çıkıyor
twettysale Yeni Üye Üye 26 Mart 2012 #21.954 Günaydın kızlar,mutlu haftalar Huzur çok güzel bir masa ve menü olmuş 🙂
Kafa Hamiş Melek 26 Mart 2012 #21.955 pineapples' Alıntı: kafa kocişin gelmiş kuzum gözün aydın Genişletmek için tıkla ... sağol pinecim teşekkür ederim canım 🙂 huzurcum masan çok hoş tatlım ağzım sulandı 🙂
pineapples' Alıntı: kafa kocişin gelmiş kuzum gözün aydın Genişletmek için tıkla ... sağol pinecim teşekkür ederim canım 🙂 huzurcum masan çok hoş tatlım ağzım sulandı 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 26 Mart 2012 #21.956 huzurcum sofran süper görünüyor döktürmüşsün ellerine sağlık böreğin tarifini istemiştim ama açma börek yazmışsın ben onu yapamam hamur açmayı bilmiyorum😕
huzurcum sofran süper görünüyor döktürmüşsün ellerine sağlık böreğin tarifini istemiştim ama açma börek yazmışsın ben onu yapamam hamur açmayı bilmiyorum😕
pineapples Hamiş Melek 26 Mart 2012 #21.957 kızlar diyorum ki kendi kendime kaynımın kına gecesi için malzemelerini ben alayım ne diyorsunuz sizce
kızlar diyorum ki kendi kendime kaynımın kına gecesi için malzemelerini ben alayım ne diyorsunuz sizce
pineapples Hamiş Melek 26 Mart 2012 #21.958 ne bilim işte çerez sepeti kına bezlerini kınalarını ve kına tasını kızçe beraber gidelim dedi bende tamam dedim ben ödeyeceğim gönlümden öyle geçti
ne bilim işte çerez sepeti kına bezlerini kınalarını ve kına tasını kızçe beraber gidelim dedi bende tamam dedim ben ödeyeceğim gönlümden öyle geçti
pineapples Hamiş Melek 26 Mart 2012 #21.959 ben aldırmadım kendime arkadaşımınkilerini aldım kullanmak için eltişime alayım kullansın 🙂