bizim semtin suları değişiyor her tarafı kazımışlar leş gibi kıpkırmıız toz resmen sil süpür berbat balkon felan arabalar vızır vızır 🙁
birde sular yoktu akşam elektrikiler yoktu çok sıkıcı ya
evt canlarım gördüm..ama şuan çok uykusuzum..temizlik yaptım hafta sonu yapamamıstım o yüzden belim biraz ağrıyo gece yatırmadı..
eşimde evdeydi denk geldi..benim evde olmamın rahatlıgını görünce haziranda çıkarıcam seni dedi bu sefer ben istemedim..alıştım nasıl olsa..
akşam arkadasım eşiyle yemege davet etti oraya gittik..
kızlar sağlığınızdan mı önemli temizlik yapma çiklet yavaş yavaş yap sanki yeni ev en pisi bile olsa temizdir bende pazar camlarımı sildim gel görkü düşücem korkusuyla zırt pırt camdan indiğimemi yanayım sıkı sıkı cama yapışıp kendimi sıkmama mı yanayım o korkuyu yaşadığıma mı aman bir daha cam mam silmem pöf varsın pis oslun ne yapayım önlerini silerim yeter
kızlar sağlığınızdan mı önemli temizlik yapma çiklet yavaş yavaş yap sanki yeni ev en pisi bile olsa temizdir bende pazar camlarımı sildim gel görkü düşücem korkusuyla zırt pırt camdan indiğimemi yanayım sıkı sıkı cama yapışıp kendimi sıkmama mı yanayım o korkuyu yaşadığıma mı aman bir daha cam mam silmem pöf varsın pis oslun ne yapayım önlerini silerim yeter