Aynen ya sabah kalkamıyorum çok zor
bütün alarmdaki müzükleri dinliyorum bitiyor tekrar başlıyor bir ses geliyor ama nerden eşimede diyorum kapat şunu feci uykum var
Aynen ya sabah kalkamıyorum çok zor
bütün alarmdaki müzükleri dinliyorum bitiyor tekrar başlıyor bir ses geliyor ama nerden eşimede diyorum kapat şunu feci uykum var
BENDE ALIŞAMADIM HİÇ YAA İKİ SABAHTIR ZOR KALKIYORUM
HELE DÜN AKŞAM HİÇ DİNLENEMEDİM
İŞTEN EVE GİDİNCE KOMŞUMA UĞRADIM K.PEDERİ ÖLMÜŞTÜ NAPIYO DİYE BAKAYIM DEDİM
SONRA EVE ÇIKTIM YEMEK YAPTIM EŞİM GELDİ YEMEK YEDİK MARKETE GİTTİK SONRA EŞİMİN Bİ AKRABASINA GİTTİK BİŞEYLER BIRAKILCAKTI BİRAZ ORDA OTURDUK EVE GELDİK DUŞ ALDIM BAKTIM SAAT 12 :s HADİ YATAĞA
bende alışamadım hiç yaa iki sabahtır zor kalkıyorum
hele dün akşam hiç dinlenemedim
işten eve gidince komşuma uğradım k.pederi ölmüştü napıyo diye bakayım dedim
sonra eve çıktım yemek yaptım eşim geldi yemek yedik markete gittik sonra eşimin bi akrabasına gittik bişeyler bırakılcaktı biraz orda oturduk eve geldik duş aldım baktım saat 12 :s hadi yatağa
Ben obez oluyorum galiba ben kg alıyorum eylülden beri 6 kg almışım şu anda 52 kgdayım sanırım birazcık bogazıma dur demem lazım ya da hep hazır yiyoruz o yüzden
Ben de alışamadım bir dün gece saat 1'de uyudum tlfonla konuştuk tlfona acımasam açıp bırakıp uyuyacaktım birşeyler anlatıyorum uyku sersemi ne anlattıgımıda hatırlamıyorum benimkide gıcıklıgına tlfonu kapatmıyor 🙂
ben obez oluyorum galiba ben kg alıyorum eylülden beri 6 kg almışım şu anda 52 kgdayım sanırım birazcık bogazıma dur demem lazım ya da hep hazır yiyoruz o yüzden