Yaniii kızlar sizin yazdıklarınızı okuyorum ve evlilik yaramış size diyorum 🙂))dügünden önce kendinize daha mı çok dikkat ediyordunuz,evlendikten sonra evlendik diye kendinizi bırakmayın.Yine eskisi gibi bakımlı olmaya devam edin 🙂)
Yaniii kızlar sizin yazdıklarınızı okuyorum ve evlilik yaramış size diyorum 🙂))dügünden önce kendinize daha mı çok dikkat ediyordunuz,evlendikten sonra evlendik diye kendinizi bırakmayın.Yine eskisi gibi bakımlı olmaya devam edin 🙂)
bence bunun dikkat etmekle alakası yok
ben evlendikten sonra önceye göre daha fazla yemiyorum ama hormonlarla bağlantılı sanırım biraz da yapı meselesi
bide evlilik hazırlığı aşamasında koşturmadan stresten ister istemez kilo veriyosun ben 54 tüm ilk nişanlanınca sonra düğün zamanı 51 e düştüm evlenince stres geçince almaya başladım
Ben gece de yiyordum twetyy çok yerdim yediğim yaramazdı sonra işdwe hep hamur işi ekmek arası otomatik hem sindirim hem fiziksel değişikliğe uğrattı beni çalışmaya başladım kg almaya başladım
ama artık çok fazla yemicem diyorum dün sular da yoktu elek. Valla ceviz kırıp ekmekle yedik 🙁 malesef dur diyorum durmuyor vitaminler haplar felan
Sahil aynı durum bende de mevcut sulu yemek yiyemiyorum bir de dışarda heryerin sulu yemegini de yiyemiyorum fast food tarzı yemeye alıştım sanırım 🙂)aynen canım akşam yemek yemeye alıştım aslında akşam 7'den sonra yemek yemeyi kesersek kg verebiliriz annem o şekilde 8 kg verdi akşam 7'den sonra yemedi bir de kepek ekmek kullandı ama kg sana yakışıyor
evlenince kilo almayana ben daha rastlamadım
önce bir veriyorsun, sanırım ilk stresten sonra alıyorsun
ben 63 kg ile evlendim 7 kg almıştım 2 kg verdim
6 kilo daha vermek istiyorum
Ama saglık için de kg vermemiz gerekiyor çünkü şeker hastalıgı,kalp hastalıgı çıkma oranı kg insanlarda daha yüksekmiş 'herşeyin başı saglık kendinizi iyi hissettiginiz anda atın kendinizi dışarıya yürüyüş yapın 'biz erkek arkadasımla esortmanlarımızı giyiyoruz,yürüyüş yapıyoruz hem bacak kaslarınıda çalıştırıyor
Valla yiyin ama az yiyin ben bir oturuşta yarım ekmek rahat yiyorum
birde stres sıkıntı kesinlikle etkili ya sinirli olduğumda gergin olduuğmda koca kuzu çevirsen yerim doymak bilmiyorum kuzu eti sevimoyum da lafın gelişi
yaz geliyor dadaha veririz yada ramazan etkisiyl alırız artık gidişata
ama saglık için de kg vermemiz gerekiyor çünkü şeker hastalıgı,kalp hastalıgı çıkma oranı kg insanlarda daha yüksekmiş 'herşeyin başı saglık kendinizi iyi hissettiginiz anda atın kendinizi dışarıya yürüyüş yapın 'biz erkek arkadasımla esortmanlarımızı giyiyoruz,yürüyüş yapıyoruz hem bacak kaslarınıda çalıştırıyor
kendimi yorgun hissetmediğim anda yarın için yemek bulaşık yerleştir ütü yap felan oluyor yada gidilmesi gereken yerlere aileme zaman ayırıyorum yani ne yatın şimdi twetyyyy evlendikten sonra özellkile çalışıyorsan ve saatlerinde işçi saatleriyse zor oluyor bu dediğin ama tabi bunlarda evde yapılan doğal spora giriyordur 🙂))