sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Mart 2012 #22.091 Akşama menülerde ne var kızlar değişik tarifler paylaşalım eskiden ne paylaşırdık hamişler zaten geç geliyorlar
Akşama menülerde ne var kızlar değişik tarifler paylaşalım eskiden ne paylaşırdık hamişler zaten geç geliyorlar
M mormenekşem Forum Okuru 27 Mart 2012 #22.094 slm kızlar ben geldim ya ne oldu bizim topiğimize böyle yaw ben gelmeyeli kimsecikler gelmez olmuş valla artık
slm kızlar ben geldim ya ne oldu bizim topiğimize böyle yaw ben gelmeyeli kimsecikler gelmez olmuş valla artık
Melodie Yeni Üye Üye 27 Mart 2012 #22.095 selam kızlar, web sitesinde güncellemeler yaptım😕 full konsantre yazdığım her kelimeyi 3 kere okudum bitti şimdi nihayet Inşallah birkaç gün rahat olurum yeni bişeyler gelmez🙂
selam kızlar, web sitesinde güncellemeler yaptım😕 full konsantre yazdığım her kelimeyi 3 kere okudum bitti şimdi nihayet Inşallah birkaç gün rahat olurum yeni bişeyler gelmez🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Mart 2012 #22.098 çok kişi yok hep meşguller baksana pine yok çiko yok niers masal dünyasında insan bir fırsat buulr gelir ne işmiş 🙂 hamişler radyosyon almak istemiyor pek pc başında akşamları 10dk ya evet yemek temizlik hep aynı bu arada tyatro günü bugün beleş burada ama kim gidi p bilet alşıcak ücretsiz olduğu için yer temini işte öyle niki zaten ağzından kelimeyi cımbızla alceğiz yakında niki miki
çok kişi yok hep meşguller baksana pine yok çiko yok niers masal dünyasında insan bir fırsat buulr gelir ne işmiş 🙂 hamişler radyosyon almak istemiyor pek pc başında akşamları 10dk ya evet yemek temizlik hep aynı bu arada tyatro günü bugün beleş burada ama kim gidi p bilet alşıcak ücretsiz olduğu için yer temini işte öyle niki zaten ağzından kelimeyi cımbızla alceğiz yakında niki miki
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Mart 2012 #22.099 Menekşe bea 🙂 gelmiyormusunuz buraya havaalr güzel oluyor sık sık gelirsiniz artık
tesadüf Yeni Üye Üye 27 Mart 2012 #22.100 sahile uzan' Alıntı: Akşama menülerde ne var kızlar değişik tarifler paylaşalım eskiden ne paylaşırdık hamişler zaten geç geliyorlar Genişletmek için tıkla ... dünkü kızarmış piliçlerin beyaz etleri kaldı onlarla domatesli biberli tavuk sote yapacağım canım çiğ köfte var onu çıkarırım beşamel soslu ıspanak kalmıştı bozulmamışsa onuda yeriz bu akşamıda atlatırım
sahile uzan' Alıntı: Akşama menülerde ne var kızlar değişik tarifler paylaşalım eskiden ne paylaşırdık hamişler zaten geç geliyorlar Genişletmek için tıkla ... dünkü kızarmış piliçlerin beyaz etleri kaldı onlarla domatesli biberli tavuk sote yapacağım canım çiğ köfte var onu çıkarırım beşamel soslu ıspanak kalmıştı bozulmamışsa onuda yeriz bu akşamıda atlatırım