tesadüf Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.271 cikletimnerde' Alıntı: bu arada kızlar vınn mı öneriyosunuz yoksa telefonmu bağlatalım eve öneriniz varmı Genişletmek için tıkla ... bizde o işlerle eşim ilgileniyor canım biz tel bağlatmadık vında yok ama net var
cikletimnerde' Alıntı: bu arada kızlar vınn mı öneriyosunuz yoksa telefonmu bağlatalım eve öneriniz varmı Genişletmek için tıkla ... bizde o işlerle eşim ilgileniyor canım biz tel bağlatmadık vında yok ama net var
M mormenekşem Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.272 sahile uzan' Alıntı: Düğün dans şarkılarımız neydi kızlar .))) eskilere dönelim biraz giriş müziğiniz varmıydı Genişletmek için tıkla ... valla biz giriş müziği falan seçmemiştik piyanistte izmir marşı gibi bişey çalmıştı özcan deniz niran ünsal şarkısı ve zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam dı dans şarkılarımızda biz biraz klasik takılmıştık yani
sahile uzan' Alıntı: Düğün dans şarkılarımız neydi kızlar .))) eskilere dönelim biraz giriş müziğiniz varmıydı Genişletmek için tıkla ... valla biz giriş müziği falan seçmemiştik piyanistte izmir marşı gibi bişey çalmıştı özcan deniz niran ünsal şarkısı ve zekai tunca gülü susuz seni aşksız bırakmam dı dans şarkılarımızda biz biraz klasik takılmıştık yani
Melodie Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.273 sahile uzan' Alıntı: Düğün dans şarkılarımız neydi kızlar .))) eskilere dönelim biraz giriş müziğiniz varmıydı Genişletmek için tıkla ... ayyyyy sahil düğün nasıl güzel bişey ya insan unutamıyor ve doyamıyor giriş şarkımız; amelie Jy suis jamais alle nikah şarkısı: hastalığında sağlığında ilk dans: unchained melodie slayt gösterisinde: tahir ile zühre
sahile uzan' Alıntı: Düğün dans şarkılarımız neydi kızlar .))) eskilere dönelim biraz giriş müziğiniz varmıydı Genişletmek için tıkla ... ayyyyy sahil düğün nasıl güzel bişey ya insan unutamıyor ve doyamıyor giriş şarkımız; amelie Jy suis jamais alle nikah şarkısı: hastalığında sağlığında ilk dans: unchained melodie slayt gösterisinde: tahir ile zühre
nickimi kim yedi Hamiş Melek 28 Mart 2012 #22.274 sahile uzan' Alıntı: Düğün dans şarkılarımız neydi kızlar .))) eskilere dönelim biraz giriş müziğiniz varmıydı Genişletmek için tıkla ... ümit besenden seviyorum deli gibi çok güzeldi
sahile uzan' Alıntı: Düğün dans şarkılarımız neydi kızlar .))) eskilere dönelim biraz giriş müziğiniz varmıydı Genişletmek için tıkla ... ümit besenden seviyorum deli gibi çok güzeldi
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.275 düşünsenize dans müziğimizle müslüm babanın şarkısının karıstıgı tam bi rezilllik hahhaha
Melodie Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.276 cikletimnerde' Alıntı: düşünsenize dans müziğimizle müslüm babanın şarkısının karıstıgı tam bi rezilllik hahhaha Genişletmek için tıkla ... müslüm babadan dünya tersine dönse affetmem gökdeki yıldız inse affetmemmm bu kadarını biliyorum
cikletimnerde' Alıntı: düşünsenize dans müziğimizle müslüm babanın şarkısının karıstıgı tam bi rezilllik hahhaha Genişletmek için tıkla ... müslüm babadan dünya tersine dönse affetmem gökdeki yıldız inse affetmemmm bu kadarını biliyorum
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.277 tesaduf' Alıntı: bizde o işlerle eşim ilgileniyor canım biz tel bağlatmadık vında yok ama net var Genişletmek için tıkla ... cnm şifresiz ağ vardır ordan bağlanıyodur ben baktım hepsi şifreliydi..başka çözümü olan varmı kızlar.. vınmı telefnmu
tesaduf' Alıntı: bizde o işlerle eşim ilgileniyor canım biz tel bağlatmadık vında yok ama net var Genişletmek için tıkla ... cnm şifresiz ağ vardır ordan bağlanıyodur ben baktım hepsi şifreliydi..başka çözümü olan varmı kızlar.. vınmı telefnmu
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.278 Melodie' Alıntı: müslüm babadan dünya tersine dönse affetmem gökdeki yıldız inse affetmemmm bu kadarını biliyorum Genişletmek için tıkla ... affetmem değil vazgeçmem adaşşş haahaha seviyom seni yahuu
Melodie' Alıntı: müslüm babadan dünya tersine dönse affetmem gökdeki yıldız inse affetmemmm bu kadarını biliyorum Genişletmek için tıkla ... affetmem değil vazgeçmem adaşşş haahaha seviyom seni yahuu
Melodie Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.279 cikletimnerde' Alıntı: affetmem değil vazgeçmem adaşşş haahaha seviyom seni yahuu Genişletmek için tıkla ... ayhhh adaş o kadarını bile bilmiyomuşum biz telefon bağlattık, vınn pahalıya geldiği için biz film vs indirdiğimiz için bize öyle daha uygun geldi
cikletimnerde' Alıntı: affetmem değil vazgeçmem adaşşş haahaha seviyom seni yahuu Genişletmek için tıkla ... ayhhh adaş o kadarını bile bilmiyomuşum biz telefon bağlattık, vınn pahalıya geldiği için biz film vs indirdiğimiz için bize öyle daha uygun geldi
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.280 Melodie' Alıntı: ayhhh adaş o kadarını bile bilmiyomuşum biz telefon bağlattık, vınn pahalıya geldiği için biz film vs indirdiğimiz için bize öyle daha uygun geldi Genişletmek için tıkla ... aylık ödemesi ne kdar geliyo adaş tel ile beraber.. bide sınırsızmı..
Melodie' Alıntı: ayhhh adaş o kadarını bile bilmiyomuşum biz telefon bağlattık, vınn pahalıya geldiği için biz film vs indirdiğimiz için bize öyle daha uygun geldi Genişletmek için tıkla ... aylık ödemesi ne kdar geliyo adaş tel ile beraber.. bide sınırsızmı..