Melodie Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.281 cikletimnerde' Alıntı: aylık ödemesi ne kdar geliyo adaş tel ile beraber.. bide sınırsızmı.. Genişletmek için tıkla ... sınırsız datlum 49 TL internet, 10 lira da telefon ama ne kadar kullanıcağınızı düşünün benim koca sürekli film indiriyor müzik inidiryor tv den bağlanıp videolar izletiyor bana
cikletimnerde' Alıntı: aylık ödemesi ne kdar geliyo adaş tel ile beraber.. bide sınırsızmı.. Genişletmek için tıkla ... sınırsız datlum 49 TL internet, 10 lira da telefon ama ne kadar kullanıcağınızı düşünün benim koca sürekli film indiriyor müzik inidiryor tv den bağlanıp videolar izletiyor bana
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.282 Melodie' Alıntı: sınırsız datlum 49 TL internet, 10 lira da telefon ama ne kadar kullanıcağınızı düşünün benim koca sürekli film indiriyor müzik inidiryor tv den bağlanıp videolar izletiyor bana Genişletmek için tıkla ... adaş pek film indirmeye vakit yok..bunu söyliyim kızlara sorarım demiştim..
Melodie' Alıntı: sınırsız datlum 49 TL internet, 10 lira da telefon ama ne kadar kullanıcağınızı düşünün benim koca sürekli film indiriyor müzik inidiryor tv den bağlanıp videolar izletiyor bana Genişletmek için tıkla ... adaş pek film indirmeye vakit yok..bunu söyliyim kızlara sorarım demiştim..
M mormenekşem Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.283 biz internet bağlatmadık gereksiz bi masraf şuan bizim için benim eşimde işyerinde indiriyo film indirmek istediğinde şimdilik ihtiyacımız yok yani internete
biz internet bağlatmadık gereksiz bi masraf şuan bizim için benim eşimde işyerinde indiriyo film indirmek istediğinde şimdilik ihtiyacımız yok yani internete
Melodie Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.284 bizim balayından döndükten sonra direk ertesi gün (pazartesi) dilekçe vermeye gittik yani bir IT'cinin evinde internet ve b.sayar olmasında nolsun adam teknoloji ve bilişim delisi
bizim balayından döndükten sonra direk ertesi gün (pazartesi) dilekçe vermeye gittik yani bir IT'cinin evinde internet ve b.sayar olmasında nolsun adam teknoloji ve bilişim delisi
M mormenekşem Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.285 ya kızlar nerde bizim o eski kalabalık günlerimiz yaa 16-17 kişi olduğumuz günleri bilirim ben iyice kuruyup gitmişiz valla çok üzüldüm 🙁((
ya kızlar nerde bizim o eski kalabalık günlerimiz yaa 16-17 kişi olduğumuz günleri bilirim ben iyice kuruyup gitmişiz valla çok üzüldüm 🙁((
Melodie Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.286 önceden evlenip balayına gidenlerin yolunu gözlerdik naptı nasıl geçti diye şimdi de işten ayrılanların doğum yapacak ve yapmışların yolunu gözlüyoruz
önceden evlenip balayına gidenlerin yolunu gözlerdik naptı nasıl geçti diye şimdi de işten ayrılanların doğum yapacak ve yapmışların yolunu gözlüyoruz
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.287 Melodie' Alıntı: önceden evlenip balayına gidenlerin yolunu gözlerdik naptı nasıl geçti diye şimdi de işten ayrılanların doğum yapacak ve yapmışların yolunu gözlüyoruz Genişletmek için tıkla ... 1 seneye kadr hepimiz dağılıcaz kızlar gerçekçi olun lütfen
Melodie' Alıntı: önceden evlenip balayına gidenlerin yolunu gözlerdik naptı nasıl geçti diye şimdi de işten ayrılanların doğum yapacak ve yapmışların yolunu gözlüyoruz Genişletmek için tıkla ... 1 seneye kadr hepimiz dağılıcaz kızlar gerçekçi olun lütfen
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.289 cikletimnerde' Alıntı: cnm şifresiz ağ vardır ordan bağlanıyodur ben baktım hepsi şifreliydi..başka çözümü olan varmı kızlar.. vınmı telefnmu Genişletmek için tıkla ... yok canım net bizim ödemesini yapıyoruz heray teledünya var bizde u onun interneti sanırım ben pek anlamam o işlerden
cikletimnerde' Alıntı: cnm şifresiz ağ vardır ordan bağlanıyodur ben baktım hepsi şifreliydi..başka çözümü olan varmı kızlar.. vınmı telefnmu Genişletmek için tıkla ... yok canım net bizim ödemesini yapıyoruz heray teledünya var bizde u onun interneti sanırım ben pek anlamam o işlerden
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.290 kablolu tvnin interneti var sanırım bizde netten baktım da şimdi 🙂 tel yok bizim evde çünkü ama kablolu tv var
kablolu tvnin interneti var sanırım bizde netten baktım da şimdi 🙂 tel yok bizim evde çünkü ama kablolu tv var