tesadüf Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.301 Melodie' Alıntı: wc ye girmek üstümü çıkarmak camları açmak mutfağa koşmak Genişletmek için tıkla ... 🙂 birebir aynı şekilde benimde🙂
Melodie' Alıntı: wc ye girmek üstümü çıkarmak camları açmak mutfağa koşmak Genişletmek için tıkla ... 🙂 birebir aynı şekilde benimde🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.302 tesaduf' Alıntı: bizde o yazdıkların yokki canım sadece teledünya kablolu tv ve sınırsız net var aylık 40 tl ödüyoruz sanırım ama akşama sorarım canım Genişletmek için tıkla ... Allah Allah bu konuya pek kafam basmadı işte..pc bilen birine sorayım..
tesaduf' Alıntı: bizde o yazdıkların yokki canım sadece teledünya kablolu tv ve sınırsız net var aylık 40 tl ödüyoruz sanırım ama akşama sorarım canım Genişletmek için tıkla ... Allah Allah bu konuya pek kafam basmadı işte..pc bilen birine sorayım..
sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Mart 2012 #22.303 Ben yapıpta gidiyorum yolda felan sıkışırım ne lazım tedbirimi alayım 1 saat yol
sahile uzan Daimi Üye Üye 28 Mart 2012 #22.304 Dağılırmıyız fıkradakileri diyorsunuz çoğu burada olduğumuzu bilmiyor orda 17 18 kişi olduğumuz bazıları yok
Dağılırmıyız fıkradakileri diyorsunuz çoğu burada olduğumuzu bilmiyor orda 17 18 kişi olduğumuz bazıları yok
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.305 bazen ben direk mutfaga kosuyom ha üstümü basımı çıkarmadan
pineapples Hamiş Melek 28 Mart 2012 #22.307 kuzu ben şarkı indirmiyorum ama internetten dinliyorum eşimde film izliyor saolsun 🙂 öyle yani bende hemen eve gidince üstümü değiştirip mutfağa koşuyorummmm mama derdi
kuzu ben şarkı indirmiyorum ama internetten dinliyorum eşimde film izliyor saolsun 🙂 öyle yani bende hemen eve gidince üstümü değiştirip mutfağa koşuyorummmm mama derdi
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.308 cikletimnerde' Alıntı: Allah Allah bu konuya pek kafam basmadı işte..pc bilen birine sorayım.. Genişletmek için tıkla ... bende anlamadığım için sana açıklama yapamıyorum ama anladığım şu kablolu tv bağlantın varsa telefona gerek kalmıyor.
cikletimnerde' Alıntı: Allah Allah bu konuya pek kafam basmadı işte..pc bilen birine sorayım.. Genişletmek için tıkla ... bende anlamadığım için sana açıklama yapamıyorum ama anladığım şu kablolu tv bağlantın varsa telefona gerek kalmıyor.
tesadüf Yeni Üye Üye 28 Mart 2012 #22.309 sahile uzan' Alıntı: Daha bir saat var çıkmama Genişletmek için tıkla ... benim resmi çıkış saatim 19 oldu😕
sahile uzan' Alıntı: Daha bir saat var çıkmama Genişletmek için tıkla ... benim resmi çıkış saatim 19 oldu😕
C cikletimnerde Forum Okuru 28 Mart 2012 #22.310 tesaduf' Alıntı: benim resmi çıkış saatim 19 oldu😕 Genişletmek için tıkla ... tesi yavru kusum bizde bigün çıkarmıyız acaba 5 gibi 6 gibi 😕
tesaduf' Alıntı: benim resmi çıkış saatim 19 oldu😕 Genişletmek için tıkla ... tesi yavru kusum bizde bigün çıkarmıyız acaba 5 gibi 6 gibi 😕