Olur kuzum böyle şeyler tek senin kardeş olmuyor böyle bak benimde iskenderun ist gölcük normalde direk gölcük tü ama onların işe akıl sır ermez üzülmesin de ark oralı
şimdi annemlede konuştum dedim ak kardeşi iyi dedi biraz soğuk ama bak havaalr açıyor dedi annanem ordan geldi pine hiç üzülmeyin kzuucum bende çıkıyorm öptüm canlar
şimdi annemlede konuştum dedim ak kardeşi iyi dedi biraz soğuk ama bak havaalr açıyor dedi annanem ordan geldi pine hiç üzülmeyin kzuucum bende çıkıyorm öptüm canlar
kızlar şimdi kardeşim aradı erzurumda asker ya acemi yi manisada yaptı usta birliği için erzuruma gitti şimdi oradan ardahana göndereceklermiş bu ne karışıklık böyle yawww çok üzüldüm babamı aramış söylemiş bende demin babamı aradım bi üzülmüş bi ağladı bu nasıl iş nasıl şans böyle yawww dedi ben ölürsem başıma birşey gelirse haber vermeyin sakın üzülmesin dedi oyyyy oyyyy içim yandı valla 🙁
cnm niye üzülüyon yahu..benim eşimde ardahanda yaptı..terörün hiç olmadıgı esnafın askeri sevdigi bi yer orası ha erzurum ha ardahan..açık vardır yollamıslardır..canınızı sıkmayın..Rabbim hepsini korusun..