Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Katılıyorum kafaya 🙂)
ben evde olduğum halde senin kadar yapmıyorum inanki.
Birgün kocama güzel bir kahvaltı hazırlayayımda sevinsin gariban 🙂)

harikasın tesadüfcüm vallahi bravo maşallah diyorum sana..eşin çok ama çok şanslı gerçekten 🙂

helal olsun sana vallahi 🙂
haftaiçi bir gün kahvaltısız işe gitmedik ama evlenmeden önce söz vermiştim her sabah kahvaltı hazırlayacağım diye ondan aldı zaten beni😛

ikracım herkesin olaylara bakış açısı farklıdır bence..herkes aynı olacak diye birşey yok 🙂

mesela ben kocama hayatta vileda yaptırmamiçamaşır astırmam çünkü begenmem yaptıgını 😀 o istediği kadar silsin bence benim kadar temizleyemez çünkü 🙂

akşamları salata yapar sofraya yardım eder sağolsun...temizliğime hiç karışmaz zaten karıştırtmamda 😀

ama mesela akşam otururken çay meyva filan yiyoruz ya bende onları kaldırmam çünkü genelde o yer akşam yatarken onları orda bırakır, hiç sesimi çıkarmam kızmam çünkü ertesi gün eve gelince ilk yaptıgı iş onları toplayıp mutfaga götürmek oluyo öğrendi artık karısını

haftaiçi bir gün kahvaltısız işe gitmedik ama evlenmeden önce söz vermiştim her sabah kahvaltı hazırlayacağım diye ondan aldı zaten beni😛

Bende hazırlarım demiştim, bu aralar iyice saldım, aslında üzülüyorum ama ne yapayım uyku çook tatlı geliyor

Okuyunca biraz düşündümde, sanırım bende mükemmeliyetçiyim, çünkü akşam astığını beğenmedim, sonraki çamaşırlar içinde zar zor kaldırdım. Getir götür işlerini yapar, ama bazı şeyleri ben hatırlatırım...

insan nasıl alışıyor birbirinin huyuna
ve huylar ediniyor

eşim ilk evlendiğimiz zamanlar perdeleri açık bırakırdı veya yarım kapatırdı benimde en illet olduğum şeydir
hep arkasından perde düzeltirdim
bi gün yine balkon perdesini açık bırakmıştı
sinirimden yere oturup ağlamıştım
neden böyle yapıyorsun sen benim değerlerime değer vermiyorsun diye hüngür hüngür ağlamıştım

şimdi bakıyorum perdede bi yamukluk varsa kalkıyor düzeltiyor
böyle daha güzel😉 diyor

bende önceden birinin ayağına dokunamazdım ayağa dokunmaya alıştım

Ikra eşin gidince geri yatarsın canım, bence hazırlayabilirsin kocanı mutlu edersin 🙂

Ayynen öyle melodicim.
Önceden eve gider montumu atardım annem çok kızardı, şimdi eşim üstünü atıyor ben kızıyorum 🙂)
Kapıyı onun kilitlemesini istiyorum, o alışkanlığı edinsin istiyorum ama her akşam ben hatırlatırım, ama alışacak 🙂)
Bende git gide anneme benzediğimi hissediyorum 🙂)