nickimi kim yedi Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #2.241 çıkma vakti geldi bebişler kocişte yoldaa gideyim çorbamı pişireyim soframı hazırlayayım kokularımı sürüneyim ve zil çalsınnn*
çıkma vakti geldi bebişler kocişte yoldaa gideyim çorbamı pişireyim soframı hazırlayayım kokularımı sürüneyim ve zil çalsınnn*
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Kasım 2011 #2.242 nickimi kim yedi' Alıntı: çıkma vakti geldi bebişler kocişte yoldaa gideyim çorbamı pişireyim soframı hazırlayayım kokularımı sürüneyim ve zil çalsınnn* Genişletmek için tıkla ... baş baş niki. .. mesaisini dolduran bütün herkese iyi akşamlar...
nickimi kim yedi' Alıntı: çıkma vakti geldi bebişler kocişte yoldaa gideyim çorbamı pişireyim soframı hazırlayayım kokularımı sürüneyim ve zil çalsınnn* Genişletmek için tıkla ... baş baş niki. .. mesaisini dolduran bütün herkese iyi akşamlar...
B baldem Forum Okuru 30 Kasım 2011 #2.243 kızlar ben toparlanıyorum..... öpüyorum sizi yarın görüşmek üzere...:gülegüle:
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Kasım 2011 #2.244 baldem' Alıntı: kızlar ben toparlanıyorum..... öpüyorum sizi yarın görüşmek üzere...:gülegüle: Genişletmek için tıkla ... baş baş baldemm
baldem' Alıntı: kızlar ben toparlanıyorum..... öpüyorum sizi yarın görüşmek üzere...:gülegüle: Genişletmek için tıkla ... baş baş baldemm
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Kasım 2011 #2.245 kızlar bu arada msj düzenleme panelide olucakmış yakın zamanda. zaten varmış ama sorun varmış düzelicekmiş 🙂)
kızlar bu arada msj düzenleme panelide olucakmış yakın zamanda. zaten varmış ama sorun varmış düzelicekmiş 🙂)
Kafa Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #2.246 ay akşam akşam iş yeriyle ilgili biraz canım sıkıldı kızlar ya...çok özel olmasa sizinle paylaşmak isterdim ama dua edin lütfen rabbim bir yol göstersin yardım etsin inşallah
ay akşam akşam iş yeriyle ilgili biraz canım sıkıldı kızlar ya...çok özel olmasa sizinle paylaşmak isterdim ama dua edin lütfen rabbim bir yol göstersin yardım etsin inşallah
cimcime eses Yeni Üye Üye 30 Kasım 2011 #2.247 Rabbim yardımcın olsun kafacım. Akasyacım aşağıda görüyorum seni ama msjımı almadınmı?
Kafa Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #2.248 ikranurr' Alıntı: Rabbim yardımcın olsun kafacım. Akasyacım aşağıda görüyorum seni ama msjımı almadınmı? Genişletmek için tıkla ... amin canım çok teşekkür ederim
ikranurr' Alıntı: Rabbim yardımcın olsun kafacım. Akasyacım aşağıda görüyorum seni ama msjımı almadınmı? Genişletmek için tıkla ... amin canım çok teşekkür ederim
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 30 Kasım 2011 #2.249 Allah yardımcın olsun kafa. 🙁( ikra nbr kızz...
Kafa Hamiş Melek 30 Kasım 2011 #2.250 ŞIPIDIK' Alıntı: Allah yardımcın olsun kafa. 🙁( ikra nbr kızz... Genişletmek için tıkla ... sağol canım teşekkür ederim
ŞIPIDIK' Alıntı: Allah yardımcın olsun kafa. 🙁( ikra nbr kızz... Genişletmek için tıkla ... sağol canım teşekkür ederim