helvayı şöyle yaptım
normal ko-s-ka nın tahinli antep fıstıklı helvasını aldım
limon suyu sıktım ezdim
sonra biraz limon kabuğu rendeledim onunla da biraz daha ezip güveçlere koyup fırında üzeri kızarana kadar pişirdim
sende böyle mi yapıyordum, senin tarifi kopyalamıştım ama bulamadım
günaydın kızlar güzel ve hızlı bir hafta olsun hepimize nasılsınız nikimmmm ellerine sağlık bacım süper üstünden süper fevkaladenin fevkinde olmuş masan 🙂 melo seninde ellerine sağlık bacım balığı bende hiç sevmezdim ama saolsun eşim alıştırdı bende her hafta yapıyorum cumartesi işe geldim malum çalıştık saat 1 de çıkıyoruz tam servise bindim eşimin teyzesinin oğlu size geliyoruz demesinmi anammmm tutuştum valla eve zaten 3 te gittim temizlik yaptım çamaşırları at makinaya yemek yap 12 kişiydik öldüm öldüm resmen bende hemen menümü yazayım o zaman
tarhana çorbası
nohut ( habersiz geldikleri için ama çok güzel oldu hiç ıslatamadım bile )
pilav
tavuk kızarttım
közlenmiş patlıcan kırmızı biber salatası
laz bezelyesi kızattım mısır unuyla
yeşillikli salata yoğut
çok bişey yapamadım geç haber verdikleri için
çay çayın yanına kurabiye çerez üstüne meyve o kadar kızlar pazar sabahı kayınvalideme gittik saolsunlar tirit yapmışlar ilk kez yedim sonra gene misafirler bize geldi geçirme yaptık bi onlar bi biz 🙂 akşam saat 11 de gittiler ölüyorum yorgunluktan bu akşamda mesaideyim ne yapacağım bilmiyorum valla
hoşbulduk canım ne maş. kız birşey yapamadım ki çok keşke hafta içi haber verselerdi daha fazla şey yapardım dedim zaten böyle olmadı geç haber verdiğiniz için çok birşey yapamadım kusura bakmayın dedim ama çok memnun kaldılar saolsunlar