Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Kocamı işe yolladım bugün iş başı yaptı.
Hemen odama çekildim size koştum.
Evde patladım patlıcam kızlar.
Ordan çıktığıma pişman değilim ama biran önce biyerden başlamak istiyorum artık.

Slm kızlaar, geçmişi okudum sonunda.

Nikicim masa harika görünüyor, hepsi gel beni ye diyor resmen.
Sahilcim çok geçmiş olsun canımcım.
Melodicim menü harikaolmuş, ben balık yiyemiyorum malesef, sadece hamsi ve istavrit yiyorum onlarında tazesini burada bulmak zor malesef 🙁(
Pinecim, benimde cumartesi misafirim vardı senden farklı olarak kurufasülye yaptım 🙂)

Bizde cumartesi erkenden oğluşumuzu görmeye gittik, 390 gr olmuş. Doktor bu saatten sonra yürüyüş yapman lazım dedi.
Sonra alışverişe gittik, bizimin toptan mağazası var, fiyatlar markete göre yarı yarıya çok iyi oldu açılması.
Sonra eve geldim saat 2 gibi misafir haberi geldi.
Temizlik yapıyordum, hemen etrafı toparladım, kurufasülye, pilav, poşette tavuk ve kremalı tavuk çorbası yaptım.
Neyseki yabancı değillerdi, salatayı eşim yaptı, acı biber trşusu falan koydum, çorbamı çok beğendiler, bitti.
Akşamda dinlendim biraz.
Pazar günüde hep evdeydik, hiçbişey yapmadım sadece bulaşıkları makineye attım o kadar.
Akşama kadar bişeyler izledik, kitap okudum, uzun zamandır yapmak istediklerimi bir arada yaptım ve çok iyi geldi.
Birazdan tetenoz aşısı için sağlık ocağına gidicem 🙁(
Burada hastaneye gitmek korkulu rüyam oldu benim 🙁(
Haftayada şeker yüklemesi için gitmem gerekiyormuş, 1 saat içinde 2 kez kan alıyorlar ve benim damarlarım ince olduğu için 2. kanı ya el üstünden yada bilekten almak zorundalari buda bana işkence gibi geliyor, bikaç kee kan verirken fenalaştım 🙁