hemen sildik canım sirkeli su ile
eşimde izin al bu hafta arası bi gün kadın gelsin her yeri silsin dedi
ben hala şokdayım evime gelip besbelli benim çay kahve içirdiğim doyurduğum biri 🙁(
benim kimse gelmiyor aklıma, düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum
kim yaptıysa Allah ona iki katını versin
valla canım kötü bir durum ama sana tavsiye şüphelendiğinin birinini yanında deki ya böyle böyle bulduk yapanların allah cezasını versin de surat ifadelerine bak kesin anlarsın
melodi şok oldum canım verilmiş sadakanız varmış bulmuşsunuz bir insan neden böyle bir istekte bulunur anlamış değilim doğrusu ilk temizliğimde dip bucak temizlik yapayım bari korktum😕 hemen saniyede konulacak gibi buldunuz yoksa uğraşılmış mı canım
valla canım kötü bir durum ama sana tavsiye şüphelendiğinin birinini yanında deki ya böyle böyle bulduk yapanların allah cezasını versin de surat ifadelerine bak kesin anlarsın
Ikra'cım Allah'a emanetsin canım Dikkat et kendine
sahil vallaha ilk aklıma gelen şey evime gelip benim yüzüme gülen biri yaptı bunu dedim, o gelecek diye Allah bilir ne hazırlıklar yapmışımdır ne kadar yorulmuşumdur dedim oturdum ağladım, eşimde çok üzüldü yavrum benim tüm halıların altına baktı koltukların hepsinin kenarlarına baktı
başka bişeye rastlamadık Allah korusun Inşallah başka yoktur🙁
Allah'a havale ediyorum
melodi şok oldum canım verilmiş sadakanız varmış bulmuşsunuz bir insan neden böyle bir istekte bulunur anlamış değilim doğrusu ilk temizliğimde dip bucak temizlik yapayım bari korktum😕 hemen saniyede konulacak gibi buldunuz yoksa uğraşılmış mı canım
koltuk kolunun arasına sokulmuş canım, uğraşmış olabilir cünkü baya alttaydı kenara sıkışmıştı
eşim diyor büyük ihtimalle geçmiş olsuna gelenlerden birileri veya mevlütte gelmiştir
o zamanda hep onların köylüleri gelmişti,
eşimin aklına bir iki kişi geldi ama onları ben tanımıyorum
Kimsenin günahını almak yapmış kadar olur nerden bilcen kim
bir sürü insan gelip gidiyor senin hastalığını ameliyatını felan o süreçleri bilen biri mantık yürüysek bile tövbe allahım sen affet hastalık kadınsal bebek rahim felan demekki olsun istemeyen biri