Melodie Yeni Üye Üye 3 Nisan 2012 #22.801 pudra pembesi bluz, açık mavi kot ofise gelirken spor ayakkabısı ofiste pembiş ayakkabılarımı giydim🙂
pudra pembesi bluz, açık mavi kot ofise gelirken spor ayakkabısı ofiste pembiş ayakkabılarımı giydim🙂
M mormenekşem Forum Okuru 3 Nisan 2012 #22.802 kızlar sahi ben dün itibariyle rejime başladım 59 kilocuk olmuşum da bu gidişe bi dur demek gerekti artık akşamda yemekten sonra kocişle yürüyüşe çıktık 😀:
kızlar sahi ben dün itibariyle rejime başladım 59 kilocuk olmuşum da bu gidişe bi dur demek gerekti artık akşamda yemekten sonra kocişle yürüyüşe çıktık 😀:
M mormenekşem Forum Okuru 3 Nisan 2012 #22.804 sahile uzan' Alıntı: Bende kaç aydır 59 bir inemedim ne arttım ne verdim Genişletmek için tıkla ... işte ben habire artıyorum sahilcim evlendiğimden beri 8 kilo aldım bu gidişle 60-65 olucam o yüzden biyerden başlamam lazım
sahile uzan' Alıntı: Bende kaç aydır 59 bir inemedim ne arttım ne verdim Genişletmek için tıkla ... işte ben habire artıyorum sahilcim evlendiğimden beri 8 kilo aldım bu gidişle 60-65 olucam o yüzden biyerden başlamam lazım
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Nisan 2012 #22.806 Yaz geliyor zaten artık rahat verilir bende iştahım tavan yapmış dueumda sürekli yiyesim gleiyor birşeyler
Yaz geliyor zaten artık rahat verilir bende iştahım tavan yapmış dueumda sürekli yiyesim gleiyor birşeyler
sahile uzan Daimi Üye Üye 3 Nisan 2012 #22.807 shuzur' Alıntı: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimler beni özledi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... huzur naber nerdeydin kaç gündür
shuzur' Alıntı: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimler beni özledi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... huzur naber nerdeydin kaç gündür
M mormenekşem Forum Okuru 3 Nisan 2012 #22.808 shuzur' Alıntı: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimler beni özledi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... beeeeeeennn ne zamandır görüşemiyoruz huzurcum nasılsın
shuzur' Alıntı: günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimler beni özledi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... beeeeeeennn ne zamandır görüşemiyoruz huzurcum nasılsın
C cikletimnerde Forum Okuru 3 Nisan 2012 #22.810 huzurcannnn seni hepiiz çok özledikk nerdeydin bakim anlat .. urfa nasıl geçti ??