naber kelebek nerelerdesin kız
kelebek gelmiş hoşgelmiş
hoşgeldin kelebek karşılaşamıyoz ne zamandır nasılsın ne var ne yok
tövbe tövbe hayır olsun canım seninde rüyan enteresanmış
yapıcam canım yaa gene kadayıflıdan yapıcam yoğun istek üzerine
bu tatlı benimle özdeşleşti artık valla
bide bunların yanına sigara böreği de yapabilirim
bende dün sabah çok korktum
eşim benden önce çıkıyo evden kahvaltı da hazırlamıyorum bu ara
neyse eşim hazırlandı çıktı ben gene uyumaya devam ediyorum
rüyamda eşim bana yanaşıyo öpüyo kokluyo falan bende bi taraftan ona karşılık veriyorum ama
bi taraftan da diyorum ki allah allah işe gitmemişiydi daha biraz önce çıktı evden falan diye
sonra kulağıma eşimin seni geliyo aşkım o ben değilim yanındaki ben değilim diye sonra üstümden itiyorum onu dua okuyorum falan kayboluyo o sonra meğer şeytanmış o bana yanaşan uyandım sonra ama o kadar çok korktum ki anlatamam yaa
gusül abdestsiz falan yatıyo olsak neyse diycem de çok dikkat ediyoruz öyle şeye asla sabah bırakmıyoruz ama neden oluyo anlamıyorum 😕
menekşe Allah hayr etsin.
okurken tüylerim diken diken oldu
içim ürperdi
hoşbulduk kızlar aslında görüşemediğmiz zamanlarda çok hoş şeyler yaşamadım hayatımz bi durulmuyor amcamı kaybettıkten sonra eşimn eniştesi hastaneye yattı kanser oda hala yatıyor onun üzüntüsü var üstelik kyınvalıdemlerle amcamn vefatndan bu yana küsüz annemler ümreye gitti ondan habernz vr gelen giden eksik olmuyor ve epey geldıkten sonra hastaydılar onlarla ılgılendık ablamn bugun yarn dogumu vr onu beklıos gecen hafta ordaydım temzlıgını yaptım bu hafta sonu sınavlarm vr ancak iş yogunlugundan calısamadm hala eleman gelmedi eşim 10 gündür hasta taş düşürüyor şükürler olsun Rabbim daga kotusunu vermesın ama hayatımız şöyle bir gün sakin gecmiyor ve inanın sizleri çokk özledimmm
menekşe Allah hayr etsin.
okurken tüylerim diken diken oldu
içim ürperdi
menekşem bizde hep abdest alır yatarız onunla ılgısı yok bazen seytan kendını hatrlatır bı kere bnada olmuştu boyle bırı kulagıma egılmıtı o sırada bırden uyandım cok korkmustum ALLAHIM bırdaha gostermesın ama namaz basladıgımdan bu yana şükür olmuyor menekşem dua etmeyı bırakma
hoşbulduk kızlar aslında görüşemediğmiz zamanlarda çok hoş şeyler yaşamadım hayatımz bi durulmuyor amcamı kaybettıkten sonra eşimn eniştesi hastaneye yattı kanser oda hala yatıyor onun üzüntüsü var üstelik kyınvalıdemlerle amcamn vefatndan bu yana küsüz annemler ümreye gitti ondan habernz vr gelen giden eksik olmuyor ve epey geldıkten sonra hastaydılar onlarla ılgılendık ablamn bugun yarn dogumu vr onu beklıos gecen hafta ordaydım temzlıgını yaptım bu hafta sonu sınavlarm vr ancak iş yogunlugundan calısamadm hala eleman gelmedi eşim 10 gündür hasta taş düşürüyor şükürler olsun Rabbim daga kotusunu vermesın ama hayatımız şöyle bir gün sakin gecmiyor ve inanın sizleri çokk özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?