Cikletimm Nilaya çok geçmiş olsun inş önemli bir sonuç çıkmaz ama sigara içilen ortamlarda bulunmasın...
Sahilimm ne güsell bir süpriz o 🙂
Kelebegimm en güzeli normal mayo bende straplez var dalıyorum çıkıyorum ama mutlaka frikik veriyorum 🙂üçgen bikini hiçç sevmiyorum zaten gögüs yok bende güneşlenmek için yatıyorum hiç bir sey yok 🙂
kleo çok az gelio artık kızlar🙁
birde son namesini bilmiorum da en son evlenen kızcemiz o da öle
ben zaten kayıpım yarına çıkarmıyım bilmiorum ağlamak istiorum bacaklarım acayip ağrıo.
bugün iyice boşladım zaten bakmıom hiçbir işe sallayıp duruom
kızlar dün eşimin ablası kızçe, eşim ben ev çocuk vs hakkında konuşuyorduk. tam kızçe ertelemeyin falan diyordu o arada tam çocuktan bahsederken üniden arkadaşım aradı. beni rüyasında görmüş erkek çocuğum oluyomuş. tam biz konuşunca araması çok ilginç oldu.
hadi bakalım allah kavuştursun o zaman canım benim iyiyim bende ne olsun çalışıyorum aynı bildiğin gibi yaparsın yaparsın kuzum çok birden yorma kendini
kızlar dün eşimin ablası kızçe, eşim ben ev çocuk vs hakkında konuşuyorduk. tam kızçe ertelemeyin falan diyordu o arada tam çocuktan bahsederken üniden arkadaşım aradı. beni rüyasında görmüş erkek çocuğum oluyomuş. tam biz konuşunca araması çok ilginç oldu.