bayramda aradık cevap vermediler bakmadılar telefonlara kardeşlerini aradık telefona gelmedi annesi babası ee diyor görümcem sen neden aramadın bende de moral kalmadı aramadım dedim
ay valla kahkaha atasım geldi şuan sinirden..yahu bayramda aramışsınız işte ne güzel ama onlar telefona çıkmayı bile istememişler sonrada sen niye aramadın diye sana hesapmı soruyo..
kuzum siz artıkın evlendiniz bunlar idrak edememişler heralde..siz artık evlisiniz ha o aramış ha sen aramışsın..
ne yani eşin aradıktan sonra ne yapacaktın teli kapayıp sen bir dahamı arayacaktın valla ilginç niki ne diyeceğimi şaşırdım yani...
eşin arar konuşurlar sonrada teli sen alırsın sende hal hatır sorarsın olur biter budur yani olay..
tabi abilerin üstüne gidemiyolar seni buldular tenhada üstüne geliyorlar bu ne ya
eşim aklı sıra beni komiklik yapıyor kii oluyorda birde diyor en son ne zaman degstrdn corabını bende dedım cok degıl 15 gün falan olmuştur
hergun eve gittiğimde ilk ısım banyoya gırıp ayak yıkamak olur
bizim iş yernde bir arkd.var erkek hep beyaz corap giyer birgun sorduk hanı sıyah takım elbısenn altına beyaz olmuyor dedı kızlar oda dıyorku napıyım sıyah olunca kırlendıgını anlamıyorum beyaz olunca kırlendıgı bellı olup degıstıryormuş
içelim canım şuan acayip ihtiyacım var mesela uyudum uyucam ayaklarım halen ısınmadı..başlıcam işine gücüne parasına deyip evime gidip yatıcam en sonunda o olucak