Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ha pek bi eğlenmişiniz bakıyorumda

bende her başladıgında diyorum hala kocama bitcek işte görcen diye ama inanmıyorum kendim bile

ha birde o diziyi izlerken sıkıldıgım yerde kocacım biliyyormusun bu senden başka izleyen kimse kalmamış ne saçma dizi birtek seni kandırıyorlar diyorum çok kızıyor

GÜNAYDınlarr kızlar. Hayırlı cumalar, şimdiden iyi hafta sonları kızlar...

YA RABBİ ŞU MUBAREK CUMA GÜNÜNÜN HÜRMETİNE DUASI MUTLAK KABUL OLANLARDAN EYLE BİZİ

ORDUMUZU KARADA DENİZDE VE HAVADA DAİMA MANSUR VE MUZAFFER EYLE AZİZ VATANIMIZA GÖZ DİKEN DÜŞMANLARA FIRSAT VERME ONLARI KAHHAR İSMİN İLE KAHR EYLE

YARABBİ AZ VERİP KAPI KAPI GEZDİRME ÇOK VERİP AZDIRMA

SEN BİZLERİ BELA VE MUSİBETLERDEN MUHAFAZA EYLE HASTALARA ŞİFA DERTLİ
LERE DEVA BORÇLULARA EDA NASİP EYLEE

DÜNYADA SELAMET AHİRETTE SAADET EYLE BİZİ EVLATLARIMIZLA İMTİHAN ETME

İMANIMIZI KURANIMIZI IRZIMIZI ORDUMUZU YURDUMUZU MUHAFAZA EYLE

ZALİMİN ZULMUNDEN ŞERİRİN ŞERRİNDEN ARAZİ VE SEMAİ HER TÜRLÜ FELAKET VE MUSİBETLERDEN AZİZ MİLLETİMİZİN HAYATINA KAST EDEN BÖLÜCÜ YIKICI CEREYANLARDAN KUTSAL VATANIMIZA VE YÜKSEK SECİYELİ MİLLETİMİZİ SEN MUHAFAZA EYLE BU DUAYA AMİN DİEN ARKADAŞLARIMIN İÇİNDENDE HER NE NİYET VE DİLEK GEÇİYOR İSE ONLARADA NASİP EYLE YARABBİ AMİN AMİN AMİNN

Günaydın kızlarrrrr

Hepinizi hayırlı cumalar ve huzurlu günler

Bugun evimdeyim sizlerleyim

Şimdi biz kahvaltımızı yapıp gelelimmmmm

Bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğiyle...

günaydınn melekler şıpıdık amin cnm.
kızlar ben bugün olmayabilirim
akşam eve gittim belmi böbrek mi anlamadım bir sancı girdi
zaten bu kadar yoğun tempoya dayanabildiğime bende şaşmıştım
yattım hemen eşimde bi sürü bitki almış gelmiş onu kaynat bunu kaynat derken neyse uyudum iyi geldi sandım yine başladı sancım. boşuna geldim eşimde abimde 40 defa söledi rpor al die ama kalın kafam dinlemio