cimcime eses Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2012 #27.091 Yazdım hemen yapmaya gidiyorum, menekşecim akşama beklerim 🙂)
sahile uzan Daimi Üye Üye 7 Mayıs 2012 #27.092 geçen hafta mercimek köftesi vardı ama kısırıda tek yemek istemiyor insan birileri olsa iyi olur patates salatıs vaz geçilmezin çok seviyorum patates köftesi felan
geçen hafta mercimek köftesi vardı ama kısırıda tek yemek istemiyor insan birileri olsa iyi olur patates salatıs vaz geçilmezin çok seviyorum patates köftesi felan
tesadüf Yeni Üye Üye 7 Mayıs 2012 #27.094 sahile uzan' Alıntı: geçen hafta mercimek köftesi vardı ama kısırıda tek yemek istemiyor insan birileri olsa iyi olur patates salatıs vaz geçilmezin çok seviyorum patates köftesi felan Genişletmek için tıkla ... kalabalıkta güzel gidiyor gerçekten dün kayınvalidemler bizdeydi balkon keyfi yaptık ızgara yaptım yanına çok iyi gitti çok özlemişim bende
sahile uzan' Alıntı: geçen hafta mercimek köftesi vardı ama kısırıda tek yemek istemiyor insan birileri olsa iyi olur patates salatıs vaz geçilmezin çok seviyorum patates köftesi felan Genişletmek için tıkla ... kalabalıkta güzel gidiyor gerçekten dün kayınvalidemler bizdeydi balkon keyfi yaptık ızgara yaptım yanına çok iyi gitti çok özlemişim bende
sahile uzan Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2012 #27.096 kızlar bugün kü sohpet konumuz radyodan esinlenerek ................... ayar olurum
nickimi kim yedi Hamiş Melek 8 Mayıs 2012 #27.097 sahile uzan' Alıntı: kızlar bugün kü sohpet konumuz radyodan esinlenerek ................... ayar olurum Genişletmek için tıkla ... 🙂) ayar olmak demek hımmm yolda çarşıda yürürken yanından araba geçer yiyecek gibi içindeki sapık döner döner bakar yada karşılaşınca o bakışlara çokkkkkkkkkk ayar oluyorum kuzu öggggg
sahile uzan' Alıntı: kızlar bugün kü sohpet konumuz radyodan esinlenerek ................... ayar olurum Genişletmek için tıkla ... 🙂) ayar olmak demek hımmm yolda çarşıda yürürken yanından araba geçer yiyecek gibi içindeki sapık döner döner bakar yada karşılaşınca o bakışlara çokkkkkkkkkk ayar oluyorum kuzu öggggg
M mormenekşem Forum Okuru 8 Mayıs 2012 #27.099 günaydın kızlar nasılsınız dün gece süperdi ama çok yorulmuşum galiba çok zor kalktım 🙁 ama değdi tüm yorgunluklara harikaydı
günaydın kızlar nasılsınız dün gece süperdi ama çok yorulmuşum galiba çok zor kalktım 🙁 ama değdi tüm yorgunluklara harikaydı