ya öylede pek sıkıcı oluyor evet bende bürtün gün gelen giden insanlar çalan telefonlar kalabalık bazen değil çoğu zaman yanlız kalmak istiyorum belli bir süre anca kendime geliyorum o kadar yoldan sonra ama işte
ayy çok romantik bir an aşağıdan yukarı çıkan ayak sesleri ve çalınan tık tık kapı sesinin ardından gelen çekirdek poşeti ve içeri giren ayaklar puhaaaaaaa
bazen insan tek başına bişey yapmak istiyor sahil
ben sadece wc de tek olmak istemiyorum
o da bazen bireysel takılmak istiyor o zaman ben küsmüyorum evlendik diye ziyam ikizi olmayalım ya sıkıcı olur
hiç sevmezdim kendimi standarda bağlamayı ama evlendiğim süre boyunca bunu yaptım ve hastalık seviyesine geldi resmen ille elimde toz bezi bir oraya bir buraya felan bunaldım
saldım kendimi hiç umrum değil valla batsın toz olsun ne yaapyım yoksa takıntı haline gelecek ileri boyuta biri gelcek diye kendimi heba edemem biz haberli gittiğimz yere önümüze bir mısır bir hazır kurabiye koydular bende parçalamıcam bir sene içinde bir çok şeye alıştım gördüm ve denicem
kuzu kızdan farkı yok ki mutfağa girerler alırlar yerler kaldırılar valla nasıl evlat yetiştirmiş kızçe anlamadım disiplin akıyor her yerlerinden
benim kardeşim üşengeçliğinden ne alır ne yer ne kaldırır yese bile aldığı yerde bırakır🙂
bir yere giderken gelirler bizim wc aynasından saçına başına jole felan sürerler ysa onlardada var olmuşmu diye gösterirler
çok alemler yani helen en küçüğü benim görümcem resmen