Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Amin kafacan hepimiz mutlu olalım
hepimiz mutlu olamyı huzurlu olmayı fazlasıyla hak ettık ediyoruz

tabiki kolay değil ama allah onunda sabırını veriyor yoksa iki de bir tık tık a senmi geldin gel
sonra 5 dk sonra bir tık tık aa senmi geldin gel

bazen geldikleriniede değilde evde şort mort askılı giyorum
onları değişmek zor oluyor

off sahil
valla çok sabırlı kızmışsın
allah dağına göre kar yağdırıyo demekki
valla ben gerçekten çekemezdim eşime de belirtirdim bu durumu
hele o benim kardeşime yeğenime aynı toleransı göstermese kesin aramızda tartışma çıkardı yani
bilmiyorum belki başıma gelmediği içn böyle konuşuyorum ama gerçekten gelse sanırım hayat çok zorlaşırdı bizim için
mesela pazar kahvaltısı olayı benim için çok önemli
çünkü hafta içi kahvaltı olayı olmadığı için çok fazla
kocamla şöyle başbaşa yayıla yayıla keyifli bir pazar kahvaltısı bütün hafta hayalini kurduğum şey
yani bir hafta iki hafta neyse de hep hepte çekemezdim
bence burda iş biraz senin kızçeye düşüyo
onun uyarmadı lazım
oğlum onlar daha yeni evli hem yengen çalışıyo hep hep olmaz
onlarında başbaşa vakit geçirmeye ihtiyacı var deyip onun aklına başına alması gerekir
benim kızçem olsa kesin böyle davranırdı

KIZÇENİN HABERİ OLMUYORDUR MUTLAKA ÇÜNKÜ O SÜREKLİ YATIŞTA SON ZAMANLAR İLAÇLAR SÜREKLİ UYUTUYOR AMA SONUÇTA 22 YAŞINDA ÇOCUĞA NE DESİN KIZÇENİN O TARZ KONUŞMASI KESİN OMLUŞTUR BUNA İNANIYOUM AMA BURADA EŞİM KESİNLKİLE ÇOK FARKLI YAKLAŞIYOR KIZRTMA YAPIYORUM YA AAA DUR KARDEŞİ X ARAYAYIM ÇOK SEVER aaa bunu çok sever y mesaj atar gel
aynı zamanda zaten ben her pazar fazla bardak çatal koyarım haahah ne olur ne olmaz

bende yapamam edemem diyordum ama zamanla çok sıradanlaşıyor nrmal gibi geliyor menekşe hiç yaşama tabi ama inan şu durumdan dolayı ne kadar sıkıntılısın desleler hiç derim çünkü pisikolojik be biyolojik fiziksel bütün kavramlarla alıştım bana farklı gelmiyor annem diyor ne yaptın kahvaltı yapıyoruz diyorum ne var x var y var koçiş var annem diyor oooo
kadın bunalım geçirip kapıyor oda tuaf bakıyor ama bişey diyemiyor bense gülüp geçiyorum benim iki tane kocaman çocukum var yanlızlık çekmiyoruz çok şükür ay gülüyorum

eşim varken değil olmadığı zmanda geliyor yani biz kendi çapımızda takılıyoruz köşeli koltuk ya bir köşesinde o uyuyakalmış bir köşesinde ben eşim diyor huu uyanın
aslında kızçeye desem evi dublekse çevirsek olur anahtar aç kapa durumu olmaz rahat rahat girer çıkarlar

:ruya:

bence sahil eşi için sabrediyor ve duruma zaman alıştı yoksa insan gerekten katlanamaz
eşiminde annesi ile aynı binada dairesi var ama biz hiç orada oturmayı düşünmedik çünkü bu tarz şeylere ne o katlanabilir ne ben

ama orada otursaydık mecbur katlanacaktık ve duruma alışacaktık

kızçem pazar günleri kahvlatıya gelin diye aradığında veya bir gün önceden eşimi arayıp bizi çağırdıklarında eşim ben evimde yayıla yayıla kahvlatı yapmak istiyorum sizin belirlediğiniz saatte uyanmak istemiyorum diyor

galiba biraz aileye düşkün olmakla da alakası var

Sahilcim rabbim sabrının mükafatını verir canım anladığım kadarıyla cocuklar cok saygılılar ve seni ablaları gibi görüyorlar o yüzden sende aşırı derecede rahatsız olmuyorsun

tabiki inşallah Allah mükafatı verir inşallah sahilcim..

benim söylemek istediğim şey eğer benim eşim benim tarafımdan geleceklere benimle aynı müsamahayı göstermiyorsa bende göstermem ve çok büyük huzursuzluk olurdu bizim evimizde..Allah dağına göre kar veriyor demekki gerçekten 🙂

aynen melodican saygılı terbiyel ionlara diyecek asla bir sözüm yok
çok çok bir kelimeyi ters çevirmezler yani ne bileyim iyi çocuklar
hiç gel al demem balkno yıkamaya kova doldurduğumu görsün koşa koşa laır elimden öyle tarzda 🙂

eğerki ukala olsaydılar pat pat patlatıveridim ağzılarına hiç gelemem gereksiz tavırlara

sabır evet geçekten

eşim evlendikten sonra daha çok düşkün oldu ailesine karşı bunu hissediyorum çünkü 4 sene bitmek üzere artık tanıyorum

ailesininde eşime çok ihtiyacları oluyor bir iğne alsalar eşime danışıyorlar
bir yere gitseler söylüyorlar yani değişik bir aile apısı benim ailemde öyle değildi bana farklı geliyor
eşim ne gerek var gitmeyin derse gitmiyorlar yani yada çok rahat tepkisini gösterse felan hani davranışları farklı kaynımlar ters bişey söylerse hemen kızarlar onlara eşim biraz farklı evde baba gibi
büyük olduğundan mı güvenlerinin çok fazla olmasından mıdır nedir

asla girmiyorum hiç birşekilde benimle ilgili olamyan konulara
muhataba bile girmem srarlarsa söylerim ki eşim her konuştuğunu yaptığını anlatır bana

herkesin hayata bakışı çok farklı kızlar ya şimdi siz çok yakın değilsiniz ya bunu anlamanız hissetmeniz farklı olur

aynı çatı altındayız mesela telefonuna baakrım baba ile 5 kez anne ile 6 kez kardeşelri mesaj kontor lü yada beni ara modülü

ne ilginç ben babamı hafta bir kez ararım yada giderim

yapısal huy işte