Kafa Hamiş Melek 8 Mayıs 2012 #27.291 sahile uzan' Alıntı: beynim bulandı kafaaaaa az ses ver bari ayran diye çıktım çay aldım indim puhaaaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... DO-RE-Mİ-FA nasıl kız sesim güzelmi bilmiyorum ya içimden çok şey geçiyo ama hiç birini kelimeye dökemiyorum sahil çünkü herkes değişik huylara ve karakterlere sahip.. ama bilmiyorum saçma geliyo bana ver misketimi al misketlerini bi daha görüşmeyelim demek tebessüm ediyorum şuanda 🙂
sahile uzan' Alıntı: beynim bulandı kafaaaaa az ses ver bari ayran diye çıktım çay aldım indim puhaaaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla ... DO-RE-Mİ-FA nasıl kız sesim güzelmi bilmiyorum ya içimden çok şey geçiyo ama hiç birini kelimeye dökemiyorum sahil çünkü herkes değişik huylara ve karakterlere sahip.. ama bilmiyorum saçma geliyo bana ver misketimi al misketlerini bi daha görüşmeyelim demek tebessüm ediyorum şuanda 🙂
Melodie Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2012 #27.292 tesaduf' Alıntı: kayınvalideme aldığımız fırın geldi bugün kocaman ya nasıl taşayacağım ben bunu eşim gelsin alsın beni Genişletmek için tıkla ... güle güle kullansın tesicim bizde açılabilir orta sehpa alacağız kızçeye (kaynımla ortak) anneme de yeşil taşlı yüzük aldık
tesaduf' Alıntı: kayınvalideme aldığımız fırın geldi bugün kocaman ya nasıl taşayacağım ben bunu eşim gelsin alsın beni Genişletmek için tıkla ... güle güle kullansın tesicim bizde açılabilir orta sehpa alacağız kızçeye (kaynımla ortak) anneme de yeşil taşlı yüzük aldık
Melodie Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2012 #27.293 bende küsüp gidenlere kızıyorum toparlanınca gelir herkes diye umuyorum
Kafa Hamiş Melek 8 Mayıs 2012 #27.294 tesaduf' Alıntı: kayınvalideme aldığımız fırın geldi bugün kocaman ya nasıl taşayacağım ben bunu eşim gelsin alsın beni Genişletmek için tıkla ... kocacım şu kuvvetli kollarınla bi taşı şu fırını dersin bide öpücük kondurursun tamam tescim bende öpcek yer arıyo gibiyim he
tesaduf' Alıntı: kayınvalideme aldığımız fırın geldi bugün kocaman ya nasıl taşayacağım ben bunu eşim gelsin alsın beni Genişletmek için tıkla ... kocacım şu kuvvetli kollarınla bi taşı şu fırını dersin bide öpücük kondurursun tamam tescim bende öpcek yer arıyo gibiyim he
sahile uzan Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2012 #27.295 oooo herkes çeklildi kenera yani burda tek bir kişi için bulunmuyoruz ki menekşeee nere gittin
tesadüf Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2012 #27.296 Melodie' Alıntı: güle güle kullansın tesicim bizde açılabilir orta sehpa alacağız kızçeye (kaynımla ortak) anneme de yeşil taşlı yüzük aldık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım aa o sehpayı bende nette görmüştüm çok kullanışlı iki anişinde iyi günlerde kullansınlar canım
Melodie' Alıntı: güle güle kullansın tesicim bizde açılabilir orta sehpa alacağız kızçeye (kaynımla ortak) anneme de yeşil taşlı yüzük aldık Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim canım aa o sehpayı bende nette görmüştüm çok kullanışlı iki anişinde iyi günlerde kullansınlar canım
tesadüf Yeni Üye Üye 8 Mayıs 2012 #27.297 Kafa' Alıntı: kocacım şu kuvvetli kollarınla bi taşı şu fırını dersin bide öpücük kondurursun tamam tescim bende öpcek yer arıyo gibiyim he Genişletmek için tıkla ... 🙂 bende öyleyim merak etme🙂 evet öyle diyeceğim artık imkanı yok taşıyamam çünkü
Kafa' Alıntı: kocacım şu kuvvetli kollarınla bi taşı şu fırını dersin bide öpücük kondurursun tamam tescim bende öpcek yer arıyo gibiyim he Genişletmek için tıkla ... 🙂 bende öyleyim merak etme🙂 evet öyle diyeceğim artık imkanı yok taşıyamam çünkü
sahile uzan Daimi Üye Üye 8 Mayıs 2012 #27.298 Kafa' Alıntı: DO-RE-Mİ-FA nasıl kız sesim güzelmi bilmiyorum ya içimden çok şey geçiyo ama hiç birini kelimeye dökemiyorum sahil çünkü herkes değişik huylara ve karakterlere sahip.. ama bilmiyorum saçma geliyo bana ver misketimi al misketlerini bi daha görüşmeyelim demek tebessüm ediyorum şuanda 🙂 Genişletmek için tıkla ... senden iyi rack ı olur kafa
Kafa' Alıntı: DO-RE-Mİ-FA nasıl kız sesim güzelmi bilmiyorum ya içimden çok şey geçiyo ama hiç birini kelimeye dökemiyorum sahil çünkü herkes değişik huylara ve karakterlere sahip.. ama bilmiyorum saçma geliyo bana ver misketimi al misketlerini bi daha görüşmeyelim demek tebessüm ediyorum şuanda 🙂 Genişletmek için tıkla ... senden iyi rack ı olur kafa
Kafa Hamiş Melek 8 Mayıs 2012 #27.299 sahile uzan' Alıntı: senden iyi rack ı olur kafa Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bebek kızlar ben saçımı kestirdim biraz güzel oldum galiba he
sahile uzan' Alıntı: senden iyi rack ı olur kafa Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bebek kızlar ben saçımı kestirdim biraz güzel oldum galiba he
Kafa Hamiş Melek 8 Mayıs 2012 #27.300 nikiiii nerdesin gel buraya canım 🙂 benimde facem yok msn zaten yok burda arpacık kumrusu gibi hep tekim ya ben ne yapayım 🙂
nikiiii nerdesin gel buraya canım 🙂 benimde facem yok msn zaten yok burda arpacık kumrusu gibi hep tekim ya ben ne yapayım 🙂