tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.411 nickimi kim yedi' Alıntı: bende en geç eylülde güzel haberi verecem sizlere inşallahhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... sen bu doğurganlıkla heran haber verbilirsin kuzum 😛
nickimi kim yedi' Alıntı: bende en geç eylülde güzel haberi verecem sizlere inşallahhhhhhhhhhhhhh Genişletmek için tıkla ... sen bu doğurganlıkla heran haber verbilirsin kuzum 😛
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.412 sahile uzan' Alıntı: valla maşallah geçen avm gittik defac-to ya boyuda uzun ya kaldırıp kollarını sesli seli aşkım bu olurmu sana 🙂 herkes bize bakıyor bende böyle şeylerde nedense çekinirim dedim dur geliyorum hemen gittim koşa koşa başka bieşy göstrirse dibinde oalyım bari Genişletmek için tıkla ... niye kız benim çok hoşuma giderdi. Hatta herkes duysun diye dahada uzaklaşırdım ben havam olsun
sahile uzan' Alıntı: valla maşallah geçen avm gittik defac-to ya boyuda uzun ya kaldırıp kollarını sesli seli aşkım bu olurmu sana 🙂 herkes bize bakıyor bende böyle şeylerde nedense çekinirim dedim dur geliyorum hemen gittim koşa koşa başka bieşy göstrirse dibinde oalyım bari Genişletmek için tıkla ... niye kız benim çok hoşuma giderdi. Hatta herkes duysun diye dahada uzaklaşırdım ben havam olsun
nickimi kim yedi Hamiş Melek 9 Mayıs 2012 #27.413 Kafa' Alıntı: evet canım gel demişti gebeliği kolaylaştırıcı bi ilaç filan yazacaktı bakalım yarın izin alıp gidicem... yumurta takibi filan yapıcakmış. Genişletmek için tıkla ... doktoru iyi dinle geçen gittiğinde yumurta çatlaması oluyor demişmiydi bu çok önemli kuzu
Kafa' Alıntı: evet canım gel demişti gebeliği kolaylaştırıcı bi ilaç filan yazacaktı bakalım yarın izin alıp gidicem... yumurta takibi filan yapıcakmış. Genişletmek için tıkla ... doktoru iyi dinle geçen gittiğinde yumurta çatlaması oluyor demişmiydi bu çok önemli kuzu
nickimi kim yedi Hamiş Melek 9 Mayıs 2012 #27.414 sahile uzan' Alıntı: niye eylül nikocan daha erken değilmiydi Genişletmek için tıkla ... en geç diyorum kuzu 🙂) çalışmalara başlarsak anca olur diye düşündüm hemen olurmuki
sahile uzan' Alıntı: niye eylül nikocan daha erken değilmiydi Genişletmek için tıkla ... en geç diyorum kuzu 🙂) çalışmalara başlarsak anca olur diye düşündüm hemen olurmuki
nickimi kim yedi Hamiş Melek 9 Mayıs 2012 #27.415 temmuzda düğün var nişan var kafam rahat değil şu sıralalr stres yapabilirim birde gidip geleyim hele moral önemli
temmuzda düğün var nişan var kafam rahat değil şu sıralalr stres yapabilirim birde gidip geleyim hele moral önemli
Kafa Hamiş Melek 9 Mayıs 2012 #27.416 nickimi kim yedi' Alıntı: doktoru iyi dinle geçen gittiğinde yumurta çatlaması oluyor demişmiydi bu çok önemli kuzu Genişletmek için tıkla ... geçen gittiğimde tahlillerime ve kistlerime bakmıştı canım.. bakayım bu gittiğimde galiba yumurta takibi yapıp çatlayıp çatlamadgına bakacak heralde 😕
nickimi kim yedi' Alıntı: doktoru iyi dinle geçen gittiğinde yumurta çatlaması oluyor demişmiydi bu çok önemli kuzu Genişletmek için tıkla ... geçen gittiğimde tahlillerime ve kistlerime bakmıştı canım.. bakayım bu gittiğimde galiba yumurta takibi yapıp çatlayıp çatlamadgına bakacak heralde 😕
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.417 tesaduf' Alıntı: niye kız benim çok hoşuma giderdi. Hatta herkes duysun diye dahada uzaklaşırdım ben havam olsun Genişletmek için tıkla ... allah deli ya ne bileyim biraz o tür konularda çekingenim herkes gülümsüyor işaret edenler komik ama herkesin içinde 🙂
tesaduf' Alıntı: niye kız benim çok hoşuma giderdi. Hatta herkes duysun diye dahada uzaklaşırdım ben havam olsun Genişletmek için tıkla ... allah deli ya ne bileyim biraz o tür konularda çekingenim herkes gülümsüyor işaret edenler komik ama herkesin içinde 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.418 Kafa' Alıntı: geçen gittiğimde tahlillerime ve kistlerime bakmıştı canım.. bakayım bu gittiğimde galiba yumurta takibi yapıp çatlayıp çatlamadgına bakacak heralde 😕 Genişletmek için tıkla ... banada çatlar demişti hangi esnada çatlıyor ki bu hamile kalıncamı nee
Kafa' Alıntı: geçen gittiğimde tahlillerime ve kistlerime bakmıştı canım.. bakayım bu gittiğimde galiba yumurta takibi yapıp çatlayıp çatlamadgına bakacak heralde 😕 Genişletmek için tıkla ... banada çatlar demişti hangi esnada çatlıyor ki bu hamile kalıncamı nee
tesadüf Yeni Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.419 Kafa' Alıntı: evet canım gel demişti gebeliği kolaylaştırıcı bi ilaç filan yazacaktı bakalım yarın izin alıp gidicem... yumurta takibi filan yapıcakmış. Genişletmek için tıkla ... aa öyle bir ilaç mı varmış hadi inşallah muradına erersin canım ya
Kafa' Alıntı: evet canım gel demişti gebeliği kolaylaştırıcı bi ilaç filan yazacaktı bakalım yarın izin alıp gidicem... yumurta takibi filan yapıcakmış. Genişletmek için tıkla ... aa öyle bir ilaç mı varmış hadi inşallah muradına erersin canım ya
sahile uzan Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2012 #27.420 pericikrte yarın gidecek hastaneye bakalım ne diyecek onunda 12cm felandı