Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evet ama kedi aracımızla güzel yoksa in bin yorucu oluyor

sık sık giderdik föl aşamasında evlendik ya yemeken aştan temizlikten fırsat bulamıyoruz

bizde geçende onu konuştuk eşimle sahil evlendiğimizden beri bir kere gö-lyazıya gittik orda dışarıda yedik onun dışında hiç dışarıda yemek yemedik eskiden her pazar doşarda yerdik ya bıkmışız sanırım evimizde çok daha güzel geliyor herşey

bir kere öğrenciyken bizde sınıfça pikniğe gittik
herkes içiyor lan ne alaka siz biradan
sonra merkata ettim dikiyor millet lisedeyiz bu arada içtim az tadına bakayım sıcaktı aaaaayyy dedim herhalde biri buna çişini yaptııııııı o kadar iğrençtiiiiiiiiiiiiii
allahım sen affet ya asla ağzıma sürmem bira felan ama balayında kırmızı şarap içtim oda mecburyietten kafamı bulayım tam buldum ağlama krızne girdim yattım uyudum fazla çarptı iki kadeh bileydim bir şişe içeirdim ilk gün

🙂🙂 ben ortamına göre içen olursa içiyorum canım ya öğrenciyken manzaralı yol kenarlarında bira keyfimiz çoktur güzel bir grubum vardı çok gezdik. Alkol bende etki yapmıyor bünyeden bünyeye göre değişiyor balayında sarhoş olayım diye epey içtim ama olan sadece mideme oldu 3 gün midem kendine gelemedi meyve suyu bile içemedim🙂