Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

güneşi çok özlediiiim söz yazın burda buharlaşsam bile öf pöf demeyeceğim yeterki sıcak olsun

sahıll gusel dusunmusun baban mutlu olmuştur bnde babama ozel pasta yapmıstım😀

kızlar bızde dun annemlerle bahceye gıttık ay babam anneme kızdı ben bı cıldırdım babam suratıma bakakaldı son günlerde kendıme hakim olamıom bnde tepki veriom ama haksızdı babam herzamankı gibi alışmıs tabı annem sesını cıkartmıo zaten babaannemlerde laf söyluyor bnde bır bagırdım kımse dedım benm yanımda yada degıl anneme sesını yukseltmeze bnm asabımı bozmayın herkes yerını bılsın dedım hatta sınırden ıkı kulagımı tutup sacma hareket yaptım sonrada cok guldum kendıme hakeetıler kadın gelmıs 45 yasına hala cocuk gıbı azarlıyorlar ya

hayat öyle canım ya pamuk ipliğine bağlı. Ben o konuda şanslıyım pazar günleri hariç hergün görüyorum abimide annemide öyle

yok bizde kimseye güven yok o yzdn rahat izin istenmiyor
bi bey vardı eskimüdür
adamı emekli ettirdiler ble abuk şeylerden adam dediki
annem rahatsız dr ye götürcem sana inanmıyoruz ya dio adam inanma ben devlt memuruyum izin hakkımı istiorum yok olmaz evrak getir adamda dava açtı sonra herkesten istemeye başladılar burası herkesi illallah ettirio yani.
böbreklerim ağrıo dicem amaağrımıo eskiden ağrıodu kontrol olur

Valla kelebek bende asla ailemden birine bir laf söyletmeme bu babamda olsa heleki başka bir toplumda demez ama dese bozarım valla ne demekmiş
bunu eşimni ailesi içnide yapıyroum toplumda az yüksek sesli bişey olsun eşim desin yada hrmen ses tonuna dikakt et diyorum herkesin içinde kızçenin yanında oluyorum

ne o valla bende gelemem hiç sevmem öyler şeyleri

Tes şanslısın valal aslında bende şanslıyım aynı yerde otoruyorum ama babam öyle şeyleri pek sevmez sık sık gidip gelelim gibi olayları
evinizi bilin biz böyle daha mutlu oluyoruz der
yoksa baba kalsa 3 günde bir giderim
onlar geliyor biz gidiyoruz
çok hassas yumuşak bir bbişim var ya kıyamaz ilk zamanlar bir bahanyle ararlardı dedim özledin kabul et t babaliii