bugn uykusuzm cok kızlar gece 2 ye kadr telde arkd.konuştum dıorum kapatalım uykum var kapatmıo😀keman dersıne gıdıyor epey ilerletmiş onu anlatıyor bana dedım ee nelerı calabılıyorsun daha dün annemizin dedi gece gülme krizi geldi dedim kızım bn olsam çalıyorum demem söylemye utanırım cok güldürdü beni
buarada dün gezmeye gıttık bılıyorsunz hedıyemı cok begendıler cok sevndım tesaduf kadının mutfagıda kırmızymıs🙂
mesela bişey olsa ve aynı anda hamile kalınıp kalınmadığını anlayabilsek
yoksa kaldığımı düğün merdivenelrden 3 5 atlayaraka koşarak çıkıyorum 🙁
ay insan bieşy olursa vicdanen mafolur
çok sağol armicim..
bu arada senle aynı meslekte ablam var biliyosun. hatta sizin memleketteler şu anda. onlarda 2. yi istiyorlar olmuyo bi süredir. ona da dua eder misin? 🙂
bugn uykusuzm cok kızlar gece 2 ye kadr telde arkd.konuştum dıorum kapatalım uykum var kapatmıo😀keman dersıne gıdıyor epey ilerletmiş onu anlatıyor bana dedım ee nelerı calabılıyorsun daha dün annemizin dedi gece gülme krizi geldi dedim kızım bn olsam çalıyorum demem söylemye utanırım cok güldürdü beni
buarada dün gezmeye gıttık bılıyorsunz hedıyemı cok begendıler cok sevndım tesaduf kadının mutfagıda kırmızymıs🙂
sen zevkli kızsın zaten beğeneceğini tahmin ediyordum bana gelirken eli boş gelmezsin heralde . bak benim mutfağımda bambu ona göre 🙂 gece gece sana onumu anlatıyor çok komik ya eşin kızmadımı hadi yat aşağı diye benim eşim olsa çoktan mudahele etmişti🙂