sahilcan anne bilene kadar Allah koruyormuş meleği.. anne öğrendikten sonra önlem almalıymış.
sağol tesadüfüm. bizimde sapıyor ama ne kadar artsa kardır.
çok sağol armicim..
bu arada senle aynı meslekte ablam var biliyosun. hatta sizin memleketteler şu anda. onlarda 2. yi istiyorlar olmuyo bi süredir. ona da dua eder misin? 🙂
eşimde bunu ilk zamanlar sormuştu doktora eskiden cok farklıymış sistem ama gunumuzde teknoloji arttıkça daha da modernleşti herşey yok uyluk kemiği yok boyu kafası kolu bacağı herbirşeyini ölçülüyor bu ultrasonlar biz internettende araştırmış canım merak ediyorsan google bi sor bakem.. 🙂
sen zevkli kızsın zaten beğeneceğini tahmin ediyordum bana gelirken eli boş gelmezsin heralde . bak benim mutfağımda bambu ona göre 🙂 gece gece sana onumu anlatıyor çok komik ya eşin kızmadımı hadi yat aşağı diye benim eşim olsa çoktan mudahele etmişti🙂
teşkkr ederm tes muftagın bambu demek hımmm iyi oldu bu bilgi sana oturmaya geldiğimde ona göre alırım hediyemi🙂ama bnde senn muhteşem yemeklernden isterim ona göre🙂
canım bebeğini sağlıklı olması için kilo kaybı,erken doğum,düşük tehlikesi için en önemli şey folik asit bide ben en doğal olanını kullandım sıfır katkısız doktorum sağolsun
süt,yoğurt,peynir,kurubaklagil,meyve ve su bunlarıda eksik etmedin mi
inşallah turp gibi oluyorlar allahım korusun her bebeği
uzun vadede altın hep karlı canım. bekleyin aldığınız fiyatlara tekrar gelinceye kadar bozdurmayın.
bizimde altın borcumuzda olduğu için düşsün istiyoruz mesela.. 🙂
teşkkr ederm tes muftagın bambu demek hımmm iyi oldu bu bilgi sana oturmaya geldiğimde ona göre alırım hediyemi🙂ama bnde senn muhteşem yemeklernden isterim ona göre🙂
huzurcum evt grsmdk osledık senı cok opuorum bnde odemeyı takma kafana ALLAH saglık sıhhat versn odenır gıder
çok sağol kelebekim. inşalalh.
hepimiz dua edelim birbirimize.
Armağancım anneler günün kutlu olsun şimdiden.
estuğun, akasyanın, ikranında anneler günü kutlu olsun.