tesadüf Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.911 Melodie' Alıntı: yaşananlardan dolayı çok üzüldüm sahilcim yalan söyleyemem ben sanal da olsa arkadaşlığımızın daha ileri boyutlarda olduğunu düşünüyordum ama meğersem öyle değilmiş Genişletmek için tıkla ... gidenler için öyle değilmiş demekki melodicim bizim için öyle olduğu için biz hala burdayız
Melodie' Alıntı: yaşananlardan dolayı çok üzüldüm sahilcim yalan söyleyemem ben sanal da olsa arkadaşlığımızın daha ileri boyutlarda olduğunu düşünüyordum ama meğersem öyle değilmiş Genişletmek için tıkla ... gidenler için öyle değilmiş demekki melodicim bizim için öyle olduğu için biz hala burdayız
Melodie Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.912 kimseyi kırmak istemiyorum benim için herkesin yeri ayrı ama ben doğrusu gidenlerin arkasından yaptığınız yorumları çok garipsedim giden gitmiştir silen silmiştir, problem çıkaranlar artık yok gibisinden girdim okudum yazdıklarınızı ve gerçekten üzüldüm
kimseyi kırmak istemiyorum benim için herkesin yeri ayrı ama ben doğrusu gidenlerin arkasından yaptığınız yorumları çok garipsedim giden gitmiştir silen silmiştir, problem çıkaranlar artık yok gibisinden girdim okudum yazdıklarınızı ve gerçekten üzüldüm
shuzur Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.913 armaganım' Alıntı: amin canım az kaldı hayırlısıyla inşallah dileyen herkese nasip olsun bu mutluluk sen benin göbeğimin son hallerini gördünmü cnm facebooka koydum bak istersen.. Genişletmek için tıkla ... şimdi baktım canım çok büyümüş maşallah. çeyiz resimlerin geldi sonra aklıma.
armaganım' Alıntı: amin canım az kaldı hayırlısıyla inşallah dileyen herkese nasip olsun bu mutluluk sen benin göbeğimin son hallerini gördünmü cnm facebooka koydum bak istersen.. Genişletmek için tıkla ... şimdi baktım canım çok büyümüş maşallah. çeyiz resimlerin geldi sonra aklıma.
shuzur Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.914 Melodie' Alıntı: merhabalar herkesler iyidir Inşallah huzur & armağan epeydir gelmiyordunuz özledim sizi Genişletmek için tıkla ... melodiecim görüşemiyoruz canım öpüyorum
Melodie' Alıntı: merhabalar herkesler iyidir Inşallah huzur & armağan epeydir gelmiyordunuz özledim sizi Genişletmek için tıkla ... melodiecim görüşemiyoruz canım öpüyorum
Melodie Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.915 shuzur' Alıntı: melodiecim görüşemiyoruz canım öpüyorum Genişletmek için tıkla ... bende öpüyorum canım aradım seni geçen gün ama telefonunu yanlış kaydetmişim neyse düzelttim🙂 nasılsın? yaramazlık yok değil mi?
shuzur' Alıntı: melodiecim görüşemiyoruz canım öpüyorum Genişletmek için tıkla ... bende öpüyorum canım aradım seni geçen gün ama telefonunu yanlış kaydetmişim neyse düzelttim🙂 nasılsın? yaramazlık yok değil mi?
sahile uzan Daimi Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.916 biri ile tartışılır olabilir de burada tek nikı veya ne bileyim ben yokum ki arkadaşlık bir kişi için herkesi silmekmiş bende burada bunu anladım melodicim evet aldım çok sevindi kızçe iyi günlerde kullanır inşalalh ilk kez verdiğim paraya acımadım sevincini görünce kendi fikrim gidenin ark olumsuz birşey demedim gitmeleri gerekn durum yoktu
biri ile tartışılır olabilir de burada tek nikı veya ne bileyim ben yokum ki arkadaşlık bir kişi için herkesi silmekmiş bende burada bunu anladım melodicim evet aldım çok sevindi kızçe iyi günlerde kullanır inşalalh ilk kez verdiğim paraya acımadım sevincini görünce kendi fikrim gidenin ark olumsuz birşey demedim gitmeleri gerekn durum yoktu
Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.917 kızlarrrr nasılsınız ben geldim 🙂 öğle tatilinde alışveriş merkezinde gittim gezdim geldim..gitmişken kendime fransız makyajı takımı aldım yapacam evde şuan bi parmağıma yaptım sadece
kızlarrrr nasılsınız ben geldim 🙂 öğle tatilinde alışveriş merkezinde gittim gezdim geldim..gitmişken kendime fransız makyajı takımı aldım yapacam evde şuan bi parmağıma yaptım sadece
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.918 melodi biryerde yanlışın var senide fac-den silmişler mi küfür eder gibi ne dediysek ondan sonra yazdık biz iyi oku yazılanları ne demek bu yaptıkları
melodi biryerde yanlışın var senide fac-den silmişler mi küfür eder gibi ne dediysek ondan sonra yazdık biz iyi oku yazılanları ne demek bu yaptıkları
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.919 Kafa' Alıntı: kızlarrrr nasılsınız ben geldim 🙂 öğle tatilinde alışveriş merkezinde gittim gezdim geldim..gitmişken kendime fransız makyajı takımı aldım yapacam evde şuan bi parmağıma yaptım sadece Genişletmek için tıkla ... fransız makyajı nasıl birşey kız
Kafa' Alıntı: kızlarrrr nasılsınız ben geldim 🙂 öğle tatilinde alışveriş merkezinde gittim gezdim geldim..gitmişken kendime fransız makyajı takımı aldım yapacam evde şuan bi parmağıma yaptım sadece Genişletmek için tıkla ... fransız makyajı nasıl birşey kız