Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

okudum nickicim
ben olsam yorum yapmazdım veya üzüntümü dile getirirdim
ama öyle demezdim
belki ben cok duygusal yaklaşıyorum ama ben bu kadar özelimi paylaştıktan sonra bu kadar uzun vakit geçirdikten sonra farklı bir tepki verirdim ve beklerdim

ama huy mu desem ne desem bilemedim ki
sadece yakıştıramadım

silen arkadaşlar da demekki artık görüşmek istemiyorlar ona veya sana ters gelen bişeyler olmuş ki silmiş

dediğim gibi yorumlar canımı sıktı

amacım da konuyu açmak değil kesinlikle sadece fikrimi ve neden 2 gün gelmediğimi ifade etmek istedim

ayrıca ben giden arkadaşları çok seviyorum ve özlüyorum

fransız makyajı nasıl birşey kız

yanı french diyorlar ya kuzu 🙂

du bak resmini koyucam

bak işte bitince bu şekilde oluyo kuzu.... bantları var tırnaklarının ucunda az biraz boşluk kalacak şekilde onu yapıştırıoyrsun ondan sonra oraya bembeyaz ojeyi sürüyorsun sonra bantları çıkarıp uçuk beyaz bi oje sürüyorsun en sonda cila atıyorsun bakımlı oluyorsun 😀

ayrıca tırnağın yoksa bile bu şekilde var gibi gözüküyo

işte kimileri yazıya döker kırkgınlığını kimileride hareketle sergiler hangisi daha acımasız o tartışılır tabiki sana normal gelir bana anormal.kızgınlıkla yazarsın bellidir herşey dilinden dökülmüştür ama ama bir çırpıda sildin mi sessizce yürekten gelir..bitmiştir herşey..

Melodi gerçekten uzun zaman geçti
üzüldük sevindik hep birlikte paylaştık iyiyi kötüyü

gitmelerimi iyi oldu öyle yapmak mı lazımdı
demekki paylaşımlarımıız çok önemsiz değersizmiş ki sildi veya sildiler

benim bir sorunum yok burda herşey konuşuluyor her türlü eleştiriye geliyoruz demi sana burda bişey desem kalkar gidermisin mesela benim dediğim kelime için silermisin

yine gelsinler aynı muhabbeti yaaprım çünkü kötü birşey yapıldığını sanmıyorum

bizim suçumuz yokken bizi terk ettiler ne düşünmemiz gerekiyordu canım şok oldum ben resmen bide faceten silinmişiz