nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.961 Kafa' Alıntı: kendilerini genç hissediyorlardır melodicim 🙂 bende bi ara kızıldım sözümde filan 🙂 sağol canım 😀 nevresim takımı filanmı alcan kuzu.. ayyy kızlar ya taçın yeni nevresim takımları çıkmış gördünüzmü ütü filan istemiyomuş 😀 Genişletmek için tıkla ... bakacam öyle değişik şeylere kuzuş,aman taçtan 150 ye aldığım kırmızı pamuk satenim kıvır kıvır oluyor dünya para ver birşeye değmesin inanma kuzu
Kafa' Alıntı: kendilerini genç hissediyorlardır melodicim 🙂 bende bi ara kızıldım sözümde filan 🙂 sağol canım 😀 nevresim takımı filanmı alcan kuzu.. ayyy kızlar ya taçın yeni nevresim takımları çıkmış gördünüzmü ütü filan istemiyomuş 😀 Genişletmek için tıkla ... bakacam öyle değişik şeylere kuzuş,aman taçtan 150 ye aldığım kırmızı pamuk satenim kıvır kıvır oluyor dünya para ver birşeye değmesin inanma kuzu
Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.962 Melodie' Alıntı: kafa doktora gitmişsin herşeyin yolunda olmasına sevindim ilacı hemen kullanıcakmısın Genişletmek için tıkla ... sağol canım çok teşekkür ederim.. evet canım bu sabah itibariyle başladım günde 2 tane sabah akşam içicem canım 5 günde biticekmiş ilaç
Melodie' Alıntı: kafa doktora gitmişsin herşeyin yolunda olmasına sevindim ilacı hemen kullanıcakmısın Genişletmek için tıkla ... sağol canım çok teşekkür ederim.. evet canım bu sabah itibariyle başladım günde 2 tane sabah akşam içicem canım 5 günde biticekmiş ilaç
Melodie Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.963 Kafa' Alıntı: sağol canım çok teşekkür ederim.. evet canım bu sabah itibariyle başladım günde 2 tane sabah akşam içicem canım 5 günde biticekmiş ilaç Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olur Inşallah kafacım hormonlarının dengesiyle mi oynayacak napcak acaba merak ettim
Kafa' Alıntı: sağol canım çok teşekkür ederim.. evet canım bu sabah itibariyle başladım günde 2 tane sabah akşam içicem canım 5 günde biticekmiş ilaç Genişletmek için tıkla ... hayırlısı olur Inşallah kafacım hormonlarının dengesiyle mi oynayacak napcak acaba merak ettim
Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.964 nickimi kim yedi' Alıntı: bakacam öyle değişik şeylere kuzuş,aman taçtan 150 ye aldığım kırmızı pamuk satenim kıvır kıvır oluyor dünya para ver birşeye değmesin inanma kuzu Genişletmek için tıkla ... ay öylemi dersin niki ya hemde 85 tlydi bende sevinmiştim.. Melodie' Alıntı: sen zaten çıtırsın gençlerde daha farklı duruyor o yaşlardakinin çoğunun saçı kısa ve kızıl Genişletmek için tıkla ... ay çok teşekkür ederim canım 🙂 kısa olması heralde yıkarken rahatlık olsun diye 🙂 kırmızı olmasıda işte suratı sıcak göstersin filan diyedir belkide
nickimi kim yedi' Alıntı: bakacam öyle değişik şeylere kuzuş,aman taçtan 150 ye aldığım kırmızı pamuk satenim kıvır kıvır oluyor dünya para ver birşeye değmesin inanma kuzu Genişletmek için tıkla ... ay öylemi dersin niki ya hemde 85 tlydi bende sevinmiştim.. Melodie' Alıntı: sen zaten çıtırsın gençlerde daha farklı duruyor o yaşlardakinin çoğunun saçı kısa ve kızıl Genişletmek için tıkla ... ay çok teşekkür ederim canım 🙂 kısa olması heralde yıkarken rahatlık olsun diye 🙂 kırmızı olmasıda işte suratı sıcak göstersin filan diyedir belkide
Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.965 Melodie' Alıntı: hayırlısı olur Inşallah kafacım hormonlarının dengesiyle mi oynayacak napcak acaba merak ettim Genişletmek için tıkla ... yok canım hormonlarım zaten normal düzeydeymiş..hormonlarımla ilgili değilmiş...bu ilaç direk yumurtanın gelişimiyle ilgiliymiş..yumurtayı uyararak daha çok ve iyi gelişmesini sağlayacakmış
Melodie' Alıntı: hayırlısı olur Inşallah kafacım hormonlarının dengesiyle mi oynayacak napcak acaba merak ettim Genişletmek için tıkla ... yok canım hormonlarım zaten normal düzeydeymiş..hormonlarımla ilgili değilmiş...bu ilaç direk yumurtanın gelişimiyle ilgiliymiş..yumurtayı uyararak daha çok ve iyi gelişmesini sağlayacakmış
Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.966 bu arada sağol melodicim inşallah hayırlısı olur dediğin gibi 🙂
tesadüf Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2012 #27.967 nickimi kim yedi' Alıntı: bakacam öyle değişik şeylere kuzuş,aman taçtan 150 ye aldığım kırmızı pamuk satenim kıvır kıvır oluyor dünya para ver birşeye değmesin inanma kuzu Genişletmek için tıkla ... ben sarevden almıştım çok memnunum canım ya
nickimi kim yedi' Alıntı: bakacam öyle değişik şeylere kuzuş,aman taçtan 150 ye aldığım kırmızı pamuk satenim kıvır kıvır oluyor dünya para ver birşeye değmesin inanma kuzu Genişletmek için tıkla ... ben sarevden almıştım çok memnunum canım ya
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.968 tesaduf' Alıntı: ben sarevden almıştım çok memnunum canım ya Genişletmek için tıkla ... ütüledin serdin yataktaki hareketlilikten solayı bile kıvrışıyor şaşırıyorum valla
tesaduf' Alıntı: ben sarevden almıştım çok memnunum canım ya Genişletmek için tıkla ... ütüledin serdin yataktaki hareketlilikten solayı bile kıvrışıyor şaşırıyorum valla
Kafa Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.969 nikiiiiii çok hareket ediyorsunuz demekki kuzu nickimi kim yedi' Alıntı: ütüledin serdin yataktaki hareketlilikten solayı bile kıvrışıyor şaşırıyorum valla Genişletmek için tıkla ...
nikiiiiii çok hareket ediyorsunuz demekki kuzu nickimi kim yedi' Alıntı: ütüledin serdin yataktaki hareketlilikten solayı bile kıvrışıyor şaşırıyorum valla Genişletmek için tıkla ...
nickimi kim yedi Hamiş Melek 11 Mayıs 2012 #27.970 Kafa' Alıntı: nikiiiiii çok hareket ediyorsunuz demekki kuzu Genişletmek için tıkla ... diğer türlüde denedik kuzu kıpırdamandan yattık yine aynı oluyor rengine vurulup almıştım pamuk saten dedik marka dedik
Kafa' Alıntı: nikiiiiii çok hareket ediyorsunuz demekki kuzu Genişletmek için tıkla ... diğer türlüde denedik kuzu kıpırdamandan yattık yine aynı oluyor rengine vurulup almıştım pamuk saten dedik marka dedik