Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

cnm ilk baş tekidare edemem burayı fazla tanımıyorum ama abimin tanıdıkları var.
oda gelicek başlarda halen devam ediyor zaten onun bilgisi benden daha fazla.evet fazla sermaye gerektirmiyor allahtan.yinede ev geçindiriyoruz insan çekiniyor.
gerçi biz abimlekarşılıklı konuşmadıkta ne yaparızederiz diye.
sadece geçen iş grüşmesine gittiğimdeadam sordu böleböle iş yapıyormuşsunz niye bıraktınız dedim işler durgunlaşınca bende bıraktım allah allah ben burdailk sizden duydumbuişin durgunlaştığını burda buiş ölmez dedi bende kapı kapı geziceğime acabakendi işime devammıetsem diye düşündüm.birazda ocesaretlendirdi

yani aslında nikonun bişeyi yok ağzı değmemiş dil ideğmemiş onluk durum yok ama belli olmaz şimdi kayınbabsı hergün arıyor demkki güzel karılancak 🙂 umuyoruzz

kız böyle benle konuşmuyoki kardeşiyle konuşuyo 🙁

ben onunla konuşmuyorum artıkın telde sinirlerimi bozuyo diye.. şimdide eşime dadandı...

böyle olunca eşimlede tartışıyoruz valla ya
hııı anladımşimdiee ozaman haklısın balımya sinirbozucu cidden

kızlarnikonun arasıbozukmuydukieltisinle bozuktu galiba ama diğereri ilesorun yaşadımıki
umuyorum güzel geçer herşey
yani aslında nikonun bişeyi yok ağzı değmemiş dil ideğmemiş onluk durum yok ama belli olmaz şimdi kayınbabsı hergün arıyor demkki güzel karılancak 🙂 umuyoruzz

Aldırış etmemeye çalışın kızlar

valal bir yerde okudum daha 7aylı kevli boşanmaya kalkmış nedeni kzıçesi aynı evde oturuyorlarmış herşeyi bana sorcan diyormuş aldığı elini sürdüğü herşeye kız artık bunalmış yatak odasınıı kapısını çıyormuş çok sıcak oldu biraz hava gelsin camlardan diye düşün artık nasıl insanlar var yinede halimize şükredelim kızlar beterin beteri vardır unutmayın bu dünyanın öteki tarafıda var

valla kaynana için göümce içinyuvabozmaya değmez ama haddinide bazen bildirmek gerek
o kadıncağızada allah kolaylık versin kaynana ile aynı evde düşünemiyorum bile kendimi
kafa sıkma canını tartışmakonusu bile yapma bırak ne yaparlarsa yapsınlar
kendi haline bırakmaklazım bazen

ya ama kızlart nasıl kendi haline bırakıyım bu habire böyle oldukça gündemimize sürekli düşüyo yani valla ben artık çok bunaldım ya